Vyjádření podpory premiérovi České republiky

Quoted post

Ing. Ivo Piešťan

#73 Pro autory petice

2016-02-05 12:30

Pan Sobotka je velmi špatnou volbou na místě premiéra. Sobotkovi nejde o naši zemi, o její lid. Sobotkovi jde jen o jeho plně naložené korýtko.

Od dob studií zná jen parlamentní lavici, mezi lid se neodváží. Vždy intrikoval. Žvanit hodně dlouho a nic neříci, kromě frází a klišé, v tom je nepřekonatelný mistr. 

Kdo má paměť, ví a vzpomene si na situaci na Ostravsku, kdy se sčuchl s úředně uznaným gaunerem a dokázal se vykálet na těžce pracující horníky. Kdo má paměť, ví a pamatuje, jak Sobotka přišel k vítězství pseudodemokratické strany ČSSD slibem o nápravě církevních restitucí. Sobotkových faulů je ještě o hodně víc.

Milí autoři, vy sami jste známí svými podivnými akcemi vůči našemu panu prezidentu, vzešlého z přímé volby a majícího v současné době drtivou převahu. Pan prezident vyjadřuje své názory přímočaře a pravdivě, na rozdíl od křiváky Sobotky.

Tato petice je na dvě a půl věci.

Odpovědi

Karel

#82 Re: Pro autory petice

2016-02-05 15:14:43

#73: Ing. Ivo Piešťan - Pro autory petice 

Tato petice je naopak velmi důležitá. Někteří přiznivci Zemana, Konvičky, Okamury a spol. si snad opravdu myslí, že je víc než nějakých 10 - 20% z národa (zbytek do 55% lidí, kteří jej volili jsou ti, kteří to brali jako menší zlo než je Karel, ale teď už Zemana nepodporují). Takže formou masivních peticí (určitě jste si všiml, že největší petice tady na tomto serveru  byla proti Zemenovi) je to zapotřebí dát najevo ...