Petice zdravého selského rozumu-zachování M.Kácové Jílové

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Neodvoláme Russe?

2015-11-25 12:44

#9: Pavel Jordán - Neodvoláme Russe? 

Já se výážně bavím, je totiž krásně vidět, že nejvíce blbců se právě podepisuje pod petici za odvolání :-) A ano, opravdu paní Anna i já jsme reální...ono by se totiž stačilo lehce podívat do určitých dokumentů, které jsou volně k nahlédnutí a tam jméno figuruje. Kamarádíček nekamarádíček, hlavně, že má člověk svůj rozum a není hnám stádem, jako většina z petice za odvolání.

Co se IP týče, tak to si zjistí i malé dítě během pár minut. A jen mě zaráží, že se podepíše někdo z Anglie, kdo tu sicemá trvalé bydliště, ale o situaci ví jen z doslechu a to většinou o trollů, kteří si tím léčí své komplexy :-D

P.S.

Je slušné se pod svůj koment podepsat, ale to ti co napadají neumí, jelikož se stydí..což?

Jordán

Odpovědi

N. Nováková

#11 Re: Re: Neodvoláme Russe?

2015-11-25 13:58:09

#10: - Re: Neodvoláme Russe? 

No, nezlobte se na mě, ale stačí porovnat statistiky. Petici PRO odvolání, která je řádně podložena dokumenty a všechny uvedené informace jsou pravdivé a relevantní, podepsalo 81.35% lidí z Jílového. Zatímco tuto petici - nepetici, která je plná chyb, nepodložená a zveřejněná někým, koho v Jílovém nikdo nezná, podepsalo pouze 58.16% občanů Jílového. I to o něčem svědčí. A to ani nechci vědět, kolik z podepisujících je nezletilých - osobně jsem našla 2, které znám a není jim ještě ani 14. Kolik jich asi bude mezi "nezveřejněnými" podpisy? Jak směšná snaha paní ředitelky a jejích přátel.

Babočka Jenerál

#12 Re: Re: Neodvoláme Russe?

2015-11-25 14:01:59

Pane "invisible man" Jordáne,

anonym chce podpisy? Níže se jej dočkáte. A pokud se zmiňujete o lidech kteří díky doslechu poslouchají trolly, řekl bych, že zde platí "dle sebe soudím tebe". Právě pro tyto bezduché prvoky, kteří nemají vyvinut mozek aby jej použili než něco podepíší, je určena právě tato panem Russem podporovaná petice, kterou propagoval i na MěÚ :). Spolek? Který? A výraz masochisticko-egoistický? To může napsat jen blbec a ještě větší blb to musí podepsat.

S pozdravem Robertek Hnuss

Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re: Neodvoláme Russe?

2015-11-25 14:16:02

Jordán- Zatím si tu své komplexy léčíte jen Vy sám .. sám urážíte, jak můžete, tak pomlčte raději ... :-D

A hlavně odpovídáte v takových zvláštních polopravdách, asi si myslíte, že jste borec tohoto světa...no, tihle jako Vy jsou pro mne úplné nuly ;-)

A nějak jste zapomněl uvést tu třídu dítěte paní Anny a Vašeho dítka ;-) ...neodpovíte co? Tak pak tedy nezapomeňte zase hlásat, že se někdo nepodepisuje, když Vy sám nejste schopen narovinu odpovědět na úplně jednoduchou otázku! Asi se bojíte, že? :-D

pardooon ..Obergriesová