A dost!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96 Přemýšlejme prosím...

2015-07-07 18:30

Můžete prosím uvést, kde se šibenice "sluníčkářů" na internetu objevily? Žádné jsem nenašel... Ty dva příspěvky, které jste k petici přidali jako důkaz, jsou naprosto smyšlené. Jejich skutečný autor by si měl uvědomit, že výroky jako "antifa už proti vám chystá opatření" a "pan Havel se musí obracet v hrobě" jsou vedle sebe úsměvné, protože jsou naprosto neslučitelné. Antifa "pana Havla" v lásce opravdu nemá. A ještě přidat EU aby byl výčet nepřátel úplný a nakonec urážet Čechy, aby se petice hojně podepisovala. Autor příspěvku je pravděpodobně sympatizant neonacistického hnutí, který antifu, Havla a EU nenávidí rovným dílem a staví je do nesmyslné souvislosti. Tolik k vašim důkazům. Věřím, že lidé budou trochu přemýšlet, než vám tuto petici podepíší.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100 Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-07 19:30:54

#96: - Přemýšlejme prosím... 

 No taky doufám, že budou lidi přemýšlet, příspěvky nějakého schizofrenika pod peticí snad nikdo normální nemůže považovat za "připojené důkazy" od nichž je petice odvislá! To jste opravdu myslel vážně? Takže i já apeluji, ať lidi vezmou rozum do hrsti a rozmyslí si, jak chtějí, aby jejich země za pár let vypadala a představí di jak v ní budou spokojeně vyrůstat děti našich dětí až to celé vezmou do rukou islámisti.


Nepřihlášený uživatel

#107 Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-07 20:37:52

#96: - Přemýšlejme prosím... 

 Jasně, pane Sherlocku Holmesi, všichni jsou sympatizanti neonacistického hnutí, i tvůj soused, nejspíš i tvůj táta je sympatizant neonacistického hnutí. Až půjdeš spát, nezapomeň se mrknout pod postel, jestli tam náhodou neleží sympatizant neonacistického hnutí :-D A ty šibenice neměli sluníčkáři, nýbrž příznivci na demonstraci Národní demokracie. V popisu je to jasně psané hnědé na bílém. Kdybys líp četl či alespoň googloval a jak píšeš - pořádně u toho přemýšlel - tak bys to pochopil. Ty dva příspěvky, dnes editované, jsou vytažené ze zdejší diskuze a napsal je nějaký vyšinutý sluníčkářský provokatér, možná víc provokatérů, kteří trollují na většině zdejších petic podobného zaměření, a tedy nemají s autorem petice nic společného. Tedy pokud nepodlehneme konspirativním bludům, že autor sedí celý den u petice a záměrně generuje provokatérské příspěvky, aby se jimi následně mohl ohánět. Takže pro dnešek celkem trapas, ale nepolevuj ve snahách, žádný učený z nebe nespadl, jednou se to třeba povede, pane detektive, věřím ti ;-)