Petice na podporu Výzvy nezávislých iniciativ k ukrajinské krizi

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-03-23 00:34

Myslím si že pokud se Ukrajna rozdělí na dvě části tak bude klid.Každý s tech banderovců dostane to co chce a je to.Charkov,Luhansk,Doneck,Zaporožská a Chersonská oblast po řeku Dnepr směrem dolů aš k moři+Krym směrovat na východ.Stejně tam jsou prorusky naladění lidé.Zbytek směrovat na západ.Myslím si že tam jsou lidé spíše proevropsky naladěni.Zakarpatskou rus připojit ke slovensku tak jako to bylo kdysy.Nejhorší je že to odnašej obyčejní lidé.(ty banderovské tahanice).Možná alternativní kompromis.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2015-03-23 00:55:16

#17: -  

Proc se ma Rusko roztahovat,to je tak male? Pokud nemohou zit pohromade ukrajinci a rusove,tak at se rusove vrati do Ruska.....Jak by se vam libilo kdyby se tohle tykalo cechu,ze strany slovaku?  Sebereme kousek Ceska,polaci pak Tesinsko,je tam velka mensina, ze, madari pak Slovenska, Polsko si vzpomene ze mu take bylo uzmuto uzemi atd.....? Rozporcujeme a kdyz ne,bude terror...? 

To by jste reagoval jinak,ne?

Mj byla jsem jeste s jednou ruskou, pred par lety v Lugansku na pozvani pritelkyne. Mimo toho ze mi Moskva zadrzela pas na 5 hodin,tak vse ostatni probihalo super. Uzasni lide a pohostinnost,cela Ukrajina. Domlouvali jsem se rustinou a nikdo nas nesikanoval.divne ne? 

Proc by mela Ukrajina poustet prumyslovou cast  Rusku a jeho podporovatelum? Opet otazka,nemaji sveho bohatstvi dost ze zase silhaji jinde?

Zcela jiste maji sve prsty v tomto porcovani Ukrajiny,rusti nebo ukrajinsti oligarchove,jedna pakaz. Nekteri z nich se toci I kolem Putina,tak jsou jeho umysly s Ukrajinou ciste.