za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Quoted post

nešťastný obyvatel čtvrti zálabí v Nymburce

#143 ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-14 10:25

Každý všední den ráno vidím maminku, jak vede dva malé chlapečky do školky. Jde ulicí Pražskou, Pivovarní, ...

V posledních týdnech smrdí AZOS každý den a to tak, že velmi. Smrad je to neskutečně hnusnej. Mám o ně opravdu strach. Aby je to nějak nepoznamenalo. Je mi jich líto. Dětský organismus je mnohem citlivější, než organismus dospělého.

Se.e mě to moc. Nedokážu s tím nic udělat.

Šimákovci přitáhnou od někud z prd.ele, ničí naše životy. A ještě se nám vysmívají. Když jsem viděl  kecy jejich tiskového mluvčího. Jak to teď hrajou na to, že pokud něco opravdu smrdí, tak to rozhodně nejsou oni. Přičemž na 1. veřejném zasedání rady města Nymburka starej Šimák prokecl, že jim je to líto, že bohužel neťastnou věcí je to, že ty jinak neškodné látky unikající z jejich výroby jsou tak aromatické.

Pak už raději nic nikde neříkal a raději platí tu sketu z Prahy jako tiskového mluvčího, který je lhářem od pána Boha.

Co by pomohlo ? Poraďte někdo. Pomužte někdo. Tohle přece nejde! Vypadá to, že úplně v pohodě. Když jsou prachy, tak jde všechno. Dá se zaplatit i měření, při kterém se nenaměří vůbec nic.

Odpovědi

Vlasta

#144 Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-14 19:28:12

#143: nešťastný obyvatel čtvrti zálabí v Nymburce - ŠTVE MĚ TA BEZMOC 

AZOS jede na plné pecky, bez ohledu na to, že zamořuje  ovzduší neúnosnou měrou, ohrožuje zdraví obyvatel  a způsobuje jim deprese. Jediný kdo může  pomoc je kraj, který může objednat měření látek, které způssobijí zdravodní potíže a nejsou uvedeny v integrovaném povolení. Kraj se však k tomu nemá. Proč asi ?_AZOS se vymlouvá, že má vše v normě. Je vak zajímavé, že když mají odstávku, tak je vše v pohodě. Měření kyselin a sloučenin kovů by ukázalo určitě pravdu.. Bohužel, každá žabička má větší práva, než na zdraví ohrožený člpvěk. 

Jana

#146 Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-15 08:03:06

#143: nešťastný obyvatel čtvrti zálabí v Nymburce - ŠTVE MĚ TA BEZMOC 

Rada laika - Donutit AZOS na minimálně 14 dní přerušit provoz. Neměl by to být problém. AZOS porušuje prakticky zákon - jede bez povolení a kolaudace. Za dobu odstávky buď zdravotní problémy odezní a viník je jasný a nebo ne a musí se hledat jinde. O Vánocích provoz nešel a byla pohoda. Toto vše je v moci radnice a stavebního úřadu.