za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

nešťastný obyvatel čtvrti zálabí v Nymburce

/ #143 ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-14 10:25

Každý všední den ráno vidím maminku, jak vede dva malé chlapečky do školky. Jde ulicí Pražskou, Pivovarní, ...

V posledních týdnech smrdí AZOS každý den a to tak, že velmi. Smrad je to neskutečně hnusnej. Mám o ně opravdu strach. Aby je to nějak nepoznamenalo. Je mi jich líto. Dětský organismus je mnohem citlivější, než organismus dospělého.

Se.e mě to moc. Nedokážu s tím nic udělat.

Šimákovci přitáhnou od někud z prd.ele, ničí naše životy. A ještě se nám vysmívají. Když jsem viděl  kecy jejich tiskového mluvčího. Jak to teď hrajou na to, že pokud něco opravdu smrdí, tak to rozhodně nejsou oni. Přičemž na 1. veřejném zasedání rady města Nymburka starej Šimák prokecl, že jim je to líto, že bohužel neťastnou věcí je to, že ty jinak neškodné látky unikající z jejich výroby jsou tak aromatické.

Pak už raději nic nikde neříkal a raději platí tu sketu z Prahy jako tiskového mluvčího, který je lhářem od pána Boha.

Co by pomohlo ? Poraďte někdo. Pomužte někdo. Tohle přece nejde! Vypadá to, že úplně v pohodě. Když jsou prachy, tak jde všechno. Dá se zaplatit i měření, při kterém se nenaměří vůbec nic.