Zajištění základních podmínek pro výuku dětí ZŠ Černošice

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2014-11-25 08:07

abcdef abcdef

Vážení, 

jsem znechucen aktivitou a peticemi hrstkou "oprávněných" zástupců rodičů a "zkušených" učitelů, kteří se prezentují jako zachránci poměrů na místní ZŠ. Novému vedení vytýkají chyby, které převzali po starém vedení a jsou možná součástí "dětských nemocí" každého nového projektu nebo snahy uklidit chlív po starém vedení.

Nevím, jestli nové vedení postupuje správně, ale vím, že měli málo času něco ukázat. A to ještě za atmosféry, kdy jim do všeho žvaní zmocněci? rodičů ( kdo odbornice na školství Valtrovou, Janášovou a spol. takovým mandátem pověřil? ) a kdy odpovědní a zkušení ( kdo učí dlouho, učí dobře?, výborně! ) učitelé zaprodaji  své milované žáky za uraženou ješitnost a odejdou uprostřed školního roku. 

Tento příspěvek vkládám anonymně a to nemám anonymy rád! Jsem k tomu však donucen protrpěnou zkušeností, kdy učitelé neustále vtahují žáky do jejich sporů. Mé dítě je jedním nich a  nevěřim, že by to zkušení učitelé nechali bez odezvy.

Odpovědi

Stázi

#30 Re:

2014-11-26 20:06:07

#20: -  

Zdravím všechny diskutující a souhlasně se připojuji k tomuto příspěvku.

Domnívám se, že bychom neměli apriori odsuzovat vše nové, že ještě dříve, než dostane nové vedení šanci něco ukázat, je předem prakticky cokoli odsouzeno jako špatné. Všichni by měli dostat šanci a čas k tomu, aby se v novém prostředí zorientovali.

Podotýkám, že jsem z Černošic, nejsem zaměstnankyně školy ani úřadu, mám dvě školou povinné děti - jedno již v Praze a jedno zde ve škole. Také se mi nelíbí spousta věcí, ale petice tak, jak je formulovaná ve mně spíše vzbuzuje pocit sestavit "protipetici".

Prosím, co jediné neprospívá jsou tyto rozdmýchané vášně. Jako rodič bych pochopitelně chtěla mít děti dobře vzdělané a ve škole spokojené. jenže si myslím, že v takovém prostředí, jaké teď kolem školy panuje, se jakýmkoli učitelům nepracuje dobře. Proto nechme každého - učitele pracovat, děti se učit a my jako rodiče máme svůj vlastní úkol - svým příkladem a výchovou být pro naše děti oporou a dobrým vzorem.