Pozměnění přepravních podmínek DPO
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#132 Re: Re: Proti všem!2014-11-11 18:16Až se stane neštěstí, to tady bude chytrolínů jak si tramvajáci dělají co chcou a vůbec neřeší kolik kočárků mají v tramvaji a jak porušují předpisy. Zamyslete se nad tím, jakou máte v práci zodpovědnost a jeslti je srovnatelná s lidskými životy a jeslti byste ji jen tak dokázal porušovat. Moje děti vůbec neřešte a neobracejte se do osobní roviny. Bavíme se o dodržování bezpečnosti a né o rozmarech kvůli pohodlnosti. |
Odpovědi
Pavel |
#139 Re: Re: Re: Proti všem!2014-11-13 15:09:18V podstatě bych nemusel odpovídat, protože, když se někdo neumí podepsat, je s ím diskuse zbytečná, ale když se přečtete na co jsem reagoval, pochopíte, že mi nejde o tramvajáky, ale o reakci na to, že by rodiče neměli do tramvají vůbec co lozit. |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Zajištění dostupnosti léčby ADHD i pro dospělé: návrh na úhradu lisdexamfetaminu (Livizux) bez doplatku
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Žádné petice