Odvolání prezidenta ČR Miloše Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55

2014-11-04 06:40

Na Hradem vlaje vlajka Ruska a Home Creditu.
Zprávy BIS čte z první ruky pan Nejedlý, tedy Lukoil, tedy Rusko, které platilo volební kampaň Zemana. Zeman je vlastizrádce.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#105 Re:

2014-11-07 04:53:34

#55: -  

 Zeman má víc rozumu než vy všichní dohromady, uvědomuje si, že hysterie protiruských sankcí poškodí nejvíce nás a snaží se zachovat pro nás východní trhy, tedy chrání naší ekonomiku, pouze úspěšně zmanipulovaná masa národa hysterizuje proti Rusku. Lidí vzpamatujte se, vždyť ta hystrie prot Zemanovi je umele, záměrně zinscenována, abychom se zabývali malichrnostmi a ani nepostřehli, kde nás ta smečka proamerických vlastizrádců zavede.

 Je velmi smutné, nemít informace, a nechat se zmanipulovat Vy víte jak je to doopravdy s ukrajinou? Že je to uměle řízený rozklad amerikou? Že na tento účel USA vynalžily 5 miliard dolarů? A že je to útok USA na Rusko za účelem ziskání zdrojů a že ti naší přisluhovačí škodí sankcemi hlavně nám, my opustíme významné ruské trhy a obsadí je amerika  a naše ekonomika bude v háji? Vy nevíte, že rusko čestně dodrželo dohodu a stáhlo vojska z celé východní Evropy, zatímco usa zde proti úmluvě rozšiřuje nato a kolik má základen u samých ruských hranic, zatímco rusko nemá u amerických hranic žádnou. Kdo tedy je zde ten agresor? By nevíte, že usa má svá vojska ve 150 zemích světa a jaká zvěšrstva tam provádějí? Nevíte protože máte pouze zkreslené informace z našich prodaných medii. Usa je bohužel v takové hospodářské situaci, že potřebuje za každou cenu rozpoutat válku, která v konečném efektu postihne nás, blízko ruska a oni za oceanem budou mít pouze výsledky. A je zde toho ještě mnohem více. A proto buďme vděční Zemanovi, že je na tolik prozíravý, že chce zachránit naši ekonomiku jak může a chce udržovat obchodní vztahy s ruskem, není to tedy podlézavost, ale prozíravost. To ovšem nevyhovuje zcela zaslepeným proamerickým imbecilům a proto vyvolávají tu hysterii pro málo podstatné věcí. A neinformovaní lidé jím bohužel na to naletí. A je třeba se vzpamatovat než bude pozdě.

 


Nepřihlášený uživatel

#110 Re:

2014-11-07 05:16:58

#55: -  

 A kdo dal na podvrat Ukrainy 5 miliard dolarů? kdo dělá podvraty ve všech státech, které nevyhovují USA? Lidé přemýšlejte trochu, komu to vyhovuje když se budeme zabývat malichernostmi, abychom si nevšimli důležitých věcí? A komu hlavně Zeman nevyhovuje, a to ne kvůli jeho slovníku?