Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

don-tom

#114 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-31 09:14

#112: Michal - Re: Re: Re: Re:  

Z fondů EU NENÍ MOŽNÉ získat dotaci na restaurační provoz (což ukázal příklad rekonstrukce dolní oblasti Vítkovic). 

Tedy z fondů EU není možné získat ani dotaci na rekonstrukci výpravní haly,  pokud by obsahovala jakýkoli restaurační provoz (většina projektů na rekonstrukci výpravní haly naopak rekonstrukci restaurace obsahuje, některé dokonce obsahují i vybudování kavárny). 

ČD jsou tohoto vědomy a prosazují demolici, aby vůbec mohly získat dotaci.

Odpovědi

Michal

#115 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-31 16:58:37

#114: don-tom - Re: Re: Re: Re: Re:  

Pane Majdo, já nevím, ale vy jste schopen snad udělat závěr i z toho, že když prší, tak že lidi by měli zůstat doma, protože jinak zmoknou. Nebo já nevím, co si mám myslet.

Nevidím do Dolní oblasti Vítkovic, bavíme se snad o Havířovském nádraží. I tak jediný článek na idnesu, který neříká, že protože čerpají peníze z EU, nemůže tam být restaurace, ale píše se tam, že tu restauraci nemůžou provozovat oni jako sdružení. Restaurace na nádraží snad provozuje ČD či SŽDC? Buď jsou to úplně samostatné společnosti a nebo nějaká dcera ČD.

Mohl by jste aspoň nyní uznat, že jste neměl pravdu? A nebo opět ne?

ČD přeci vedlejší budovu opraví a restauraci, resp. občerstvení tam plánují. A nebo neplánují a lidi starejte se jak chcete? To nebude mít nový termínál občerstvení? Proč se tedy plánuje?

Si doopravdy připadám jako mimozenšťan na zemi spadlý :) A možná budu, protože si to můžou myslet i další.