Petice za odvolani ministra zahranici,Lubomira Zaoralka,z funkce.

Quoted post

Milošofob

#71 Já se teda ani nezajímám, kdo je této autorem petice...

2014-10-07 13:16

...ale právě té osoby by asi bylo na místě se ptát, proč už dávno nefrčí petice za odvolání prezidenta ČR. Hádám jen proto, že jsme si ho sami (to jako my, lid... :-D) zvolili? Ten je schopný a v praxi to také běžně předvádí, udělat nám ostudu kdykoli a kdekoli... ani nemusí chodit daleko, stačí když mu nalejou na ruské ambasádě...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#88 Re: Já se teda ani nezajímám, kdo je této autorem petice...

2014-10-07 16:22:01

#71: Milošofob - Já se teda ani nezajímám, kdo je této autorem petice... 

Zdravicko pane Milofobe ,me se chcete ptat proc uz davno nefrci petice proti Zemanovy,no pac ste tady,urazite lidi a nezbyva Vam asi minuta casu na to si ji zalozit,ja Vam ji delat urcite nebudu ,nevadi mi Zeman i dyz uz je na tom zdravotne tak jak je,chlast,ciga,stres a vek tak to vzdycky nak ustal....a ma moje diky,ne za ameriku,nebo rusko zato ze jeste drzi a ma nejaky lidsky rysy.Nalejte si taky a dete si zalozitt nakou svoji petici, dyz se Vam tadle nelibi a nemate nic zajimavyho,krom urazek ,tim nikoho o sve pravde nepresvedcite,petici nezrusite,svou nezalozite,me nenaserete a tim mrhate cas,Preji hezky den,klid v dusi a vlastni petici.Jan R. co zalozil tuto.