PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Quoted post

MUFÍK

#147 Odstoupení ANO, ale pevně stanovené cíle do budoucna ...

2011-08-30 13:34

Jistě jsem za odstoupení této diletantské vlády, jenže napáchala tolik bolestných škod a odstoupením se zbaví všeho co zprznila. Neznám žádný z bodů za odstoupení, ale jistě bych dal na první místo okamžité snížení platů vládních činitelu a poslanců. Maximální plat, ať je to ten nebo onen 50000,- Kč čistého. A žádné požitky. Ruku v ruce s politickými mocipány jdou velkopodnikatelé. Odvod z příjmu do státní pokladny 50% včetně DPH. U malopodnikatelů, dle podnikání a zisku, výše platu nad minimální mzdu 3000,00 Kč až 5000,00 Kč. A to je jen kratičký poznatek z reality. Žádná minimální mzda, když jsem zaměstnán. Minimální mzda je pro nezaměstnané!!! Malopodnikatelé zaměstnávají 5 - 20 zaměstnanců a těm dávají minimální mzdu, ze které se vše vypočítává a aby se neřeklo, tak na ruku dají 2000,00 Kč. Odvolání je jednoduché, ale jsme připraveni na odvolání?... této vládnoucí pakáže!!! To co říkali a hlásali před volbami, to byla jen medovka kolem huby, ale naší.

Odpovědi

klacek

#149 Re: Odstoupení ANO, ale pevně stanovené cíle do budoucna ...

2011-08-30 17:59:33

#147: MUFÍK - Odstoupení ANO, ale pevně stanovené cíle do budoucna ...

už jsem se lekl, že tu někdo přišel s dobrým nápadem. Co je třeba před svrhnutím systému(vláda nestačí, je třeba změnit společenské uspořádaní)opravdu udělat je, vytýčit si cíle. A dokud se neuskuteční bezezbytku, tak revoluce pokračuje. Je ale třeba dodat, že pokud se nestane zázrak a revoluce neproběhne i na Západě, tak budeme něco jako Kuba, či Bělorusko. To jsou státy, které nehrají tu špinavou hru se Západem a zednáři.Jenže na Kubě mají jehly do stříkaček ze 60.let a v Bělorusku mám pocit řádí druhý Hitler(aspon co se mediální propagandy týče)

Ovšem to o těch daních a mzdách je celkem cápovina, to musíš uznat. To zavání ČSSDovinou(stejní lotři, ale zleva). Je třeba si také uvědomit, že čím větší daně velkokapitalisti platí, tím snáze ze země utíkají(samo že s byznysem). Dle mého názoru, nejlepší by bylo zrušit sociální stát. Zrušme však také odvody a radikálně snižme daně. Místo přídavků na děcka odpočty z daní. Jako efekt to bude mít to, že vy, co tu naříkáte že se máte zle jako pracující, se budete mít o 20% lépe. A jako bonus se zbavíme zavšiveného kožucha v podobě nepřízpusobivých občanů všech ras, etnik, vyznání a přesvědčení. Takovým by tu pšenka nekvetla(upozornuji, že nejde jen o cigány. I bílí Češi o robotu nechtějí zavadit). Zvedli by kufry a odtáhli by na Západ za pseudohumanisty tam.

Zapomente však na nějaké právo na práci. Vše závisí od vaší píle a skromnosti. Je jasné, že práce pro všechny není. Proto když už máme snížené odvody státu, proč se tedy nepodělit o práci s těmi, co ji nemohou sehnat? Skraťme pracovní dobu na 6h(32h týdně) a práce bude rázem pro všechny dost. Jistě že specifické obory budou VŽDY těžko shánět kapacity... To je bohužel téměř neřešitelný problém. Proto bohatší státy mozky skupují... (USA třeba, ale i západní Evropa).

Kapitál, který jsme si bohužel nechali ukrást a vyvést západními obchodníky bohužel jen tak nezískáme zpět. Proto bude nezbytné vzít si příklad s těch prokletých komárů a udělat docela vymočenou věc. Zorganizovávat dobrovolné práce zdarma. Takto se dá efektivně nahradit chybějící kapitál.... S vědomím, že si budujeme republiku pro sebe a ne pro Moskvu ani Brutal by byla docela dobrá motivace.

Bohužel, není možné z EU vylézt jen tak, bez újmy. Nějaké to embargo na naše zboží do EU a jsme na tom jak Bělorusi. Prostě bez EU to jen tak nejde. Vzpomente si na to, jak jsme zarazili dovoz jablek z EU(že máme svého dost) a EU nám nasadila kvoty na dovoz české oceli do EU. A byli sme v čoko-oku. Jakési řešení by bylo spolčit se s Poláky(z osobní zkušenosti s němi vím, že jsou také dost nahněvání na EU), Slováky(naší bratři), Maďary(ti se docela štrebli loni), možná Slovinci(přístup k Jadranu). Bělorusi jsou taky v opozici světu. Jasně, samá lepší společnost... Jenže nejde o to jak vyspělí jsou, ale jaký trh uděláme. Pro 10M česko je počet 3 oceláren těžko uplatnitelný. Ale v 70M Střední evropě? To by už nebylo tak špatné....

A dalo by se pokračovat....