Odvolání MICHALA BÍLKA z funkce trenéra národního týmu

Quoted post

olzagane
Nepřihlášený uživatel

#193

2011-08-26 14:39

Je zjevné, že současný kouč je naprosto nevhodný pro práci, kterou vykonává. Jeho předchozí angažmá byla tragicky neúspěšná a jeho úsudek je zcela nedostatečný (příkladem budiž jeho oznámení rezignace ve Spartě po skončení sezóny a následné odvolání vedením Sparty další den). Problémem je jeho značný inteligenční deficit. Je nepřijatelné, aby na post, kde člověk musí mít dostatečné schopnosti koncepčně pracovat a být schopen navrhovat vhodné taktiky na své soupeře, byl dosazen člověk, jehož IQ z jeho primitivního projevu proste NEMŮŽE dosahovat ani průměrných sta bodů. Jeho dosavadní výsledky odpovídají jeho talentu. Rozklad reprezentace po tom, co ji převzal po podobně hloupém a neschopném Petru Radovi, pokračuje v ještě vyšším tempu. Hráči neodevzdávají požadované výkony, zjevně neví, jakými úlohami jsou v zápase pověřeni, chybí jim motivace, jejich nominace je často nesmyslná vzhledem k jejich současné formě a postavení v klubu. Bílek nemá absolutně žádnou snahu, odvahu a představu k nominaci a začlenění nových hráčů do týmu, jelikož je neschopný si takovéto hráče v prvé řadě správně vytipovat, což je opět důsledkem jeho neschopnosti koncepční práce, což je důsledkem jeho nízkého IQ. Od Brücknera tu prostě není trenér, který by byl schopen budovat mužstvo a stejně jako za Chovance, který jen převzal Uhrinovu práci, tak i nyní skupina lidí rekrutující se z bývalých hráčů Sparty ničí jakékoliv vyhlídky na koncepční práci s reprezentací. Naše země produkuje mnoho vyjímečných trenérů s vlastní vizí, ale na místo trenéra reprezentace se s minimem výjimek vybírá vždy to nejhorší, co je k dispozici, čímž ovšem svaz jen potvrzuje obvinění fotbalových fanoušků, že tak jedná proto, aby takovýto trenér mohl plnit pokyny vlivných hráčských agentů. Tento systém však vždy brzy narazí na svoje meze, kdy se již nevyplatí ani těmto parazitům a proto nezbývá než na tyto parazity apelovat, aby si uvědomili, že bez hostitele nemohou přežít ani oni sami a konečně na pár let nechali reprezentaci v rukou schopných, talentovaných, inteligentních lidí, jimž nechají dostatečnou volnost k výběru hráčů. Tato situace je nyní ještě vážnější než tragédie let po Uhrinovi a před Brücknerem, kdy hloupý a neschopný Chovanec zazdil naši nejtalentovanější porevoluční generaci. Jako fanoušek fotbalu mě ovšem může těšit fakt, že jinde (Španělsko, Anglie,..) to dělají správně a tak se mám na co koukat. Český fotbal a zdejší zasmrádlé prostředí mi tak může být zcela ukradené. Na druhou stranu bafuňářům navzdory se blízká na lepší časy díky skvělé práci našich trenérů mládežnických výběrů a trenérů skvěle aplikujících moderní fotbalové prvky do českého prostředí (pan trenér Vrba v Plzni) - tito lidé tím nastavují zrcadlo primitivům ze svazu a kolem repre a dávají tím jasnou odpověď na otázku, kde hledat příčiny současné krize českého fotbalu.

Odpovědi

ACE

#197 Re:

2011-08-29 12:07:03

#193: olzagane - NÁDHERA... No.1 !!!

 

Adios muchachos!

#198 Re:

2011-08-29 12:26:36

#193: olzagane -

pripada mi ze mluvis trochu z cesty, coz zase nesvedci o tvem IQ!!

Co to toho cpes Spartany ty Gumo!!! v soucasnosti se dari jak Plzni tak treba Slovanu a v obojim je ex spartanu vice nez dost.. takze spartanama to asi nebude nemyslis?? trener chovanec je slaby a bez koncepce, ale za to sparta a spartani apriori skutecne nemohou. Ono je to nekdy spis takova krec a projev komplexu menecenosti a malosti, nez nejake racionalni posouzeni.. je preci tak jednoduche, ze za vsechno mohou prazaci a spartani extra.. Proc si proste nepriznas, ze jsi maly, neschopny, mas strach z velkeho mesta a nikdy neprekrocis prach vaseho malosmesta, protoze na to nemas ani dost invence, ani dost odvahy.

Jinak receno - chytrolin jako ty rozhodne nasemu fotbalu ( ani nicemu jinemu) nepomuze.. potrebujeme schopne a nezamindrakovane lidi a to ty tedy zjevne nejsi!!!!