PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25 Re:

2011-08-22 10:55

#24: -  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#119 Re: Re:

2011-08-28 03:15:44

Prosím všechny naše občany toužící po svobodě a žít život NEOTROKA - dávejme se do hromady, připravujme a diskutujme s našimi občany a už se VZPAMATUEJME z toho SAMETU lumpů a kolaborantů KAPITALISMU !!

MOBILIZUJME se a vytvořme ještě pro naše děti a vnuky SNESITELNÝ život k přežití !!!

Jsou to všechny polistopadové  strany, jejich politici, úředníci, justice, policie, armáda, je to komplex KORUPČNÍKŮ  propojených s podnikatelskou mafií a chartistickými PODVODNÍKY, kteří nás zaprodali a zatáhli do světové DLUHOVÉ PASTI z ktré není úniku !!!!   

TO NENÍ NÁHODA to je organizovaný ZLOČIN na tyranu !!!!!!!!

Známe je všichny, jsou to jedni z nás, jsou propojeni svoji ideologií - cíleným chováním a spolehající se na to, že většina našich občanů je mediálně tak POMATENA, ŽE jim to nikdy nedojde a NEPOCHOPÍ ten jejich podvod století !!

Jak říká Ringo Čech - ukradli VŠECHNO !!!!!!!!!!!!

Ukradli nám ŽIVOT - tak si ho vezměme ZPĚT !!

Je to takový boj jako nám předvádí media v Libyi - jenže KADÁFÍ byl 1 000 000 % demokrat proti těmto ČESKÝM ZLOČINCŮM !!!

 

     


Nepřihlášený uživatel

#971 Re: Re:

2012-03-16 14:02:54

#25: - Re:  

 Konečně se někdo ujal zodpovědnosti nad tímko státem a jeho okrádaným lidem. Odbory slouží novodobému kapitalismu. Je třeba jim přestat přispívat na jejich nicnedělání. Jejich náplň zaměstnání je oblboval lid s rozkradači.