za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce
Quoted post
Karel |
#902014-06-10 16:53Dnes jsem mluvil s Jitkou manželkou Vojty Šimáka syn majitele Azosu CZ v průběhu hovoru jsem se od ní dozvěděl, že zdejší fórum sledují a také sem píší komentáře podporující Azos CZ. Komentáře berte s rezervou. Proč si myslíte, že majitel Petr Šimák nebydlí v oblasti Nymburka a raději dojíždí ze Smržova u Českého Dubu? |
Odpovědi
Medvědice |
#91 Re:2014-06-10 20:48:51Pane Karle, upozorněte je na to,že se může stát hrozné neštěstí.Já se nenechám napadat.Beru smrad z Azosu jako osobní hrubý útok na mou rodinu,na mé děti. Rozzuřená medvědice nejednou sejme cokoli,co jí ohrožuje děti.Už mě to jejich,že Azos se chová mravně apod. kydy, lži.Azos sem přišel vydělat co možná nejvíce peněz.S tím souvisí i úspory v technologických postupech.Proč by zvyšovali energetickou náročnost výroby tím,že by prováděli důsledně dopal,...,když to mohou zadarmo vyfouknout na mé děti,...?Vydělají více peněz. Proč utrácet peníze za plyn na spalování,když to mohou vypustit do ovzduší v místě,které přijeli z těch prd.lí,kde bydlí,sprostě vytěžit ? |
Otec malého dítěte ze zálabí |
#92 Re:2014-06-11 20:49:15Paní Jitko Šimáková, víte třeba to, že benzen, který na nás vypouští firma vašeho tchána prokazatelně způsobuje u malých dětí leukémii?! To je prostě nezpochybnitelné. Malé děti jsou v tomto ohroženy daleko více jak dospělí. Nechci domýšlet dál. Mám malé dítě, bydlím na Zálabí. Skončí to v brzké budopucnosti. Já mé malé dítě v takovém riziku nenechám. Buď se prokáže, že benzen a další toxické, rakovinotvorné, ... svinstva prostě do obytné zóny, byť v zprůměrovaných mírách pod vymyšlené roční limity pro průmyslové zóny, nepatří = zvítězí selský, zdravý rozum a firma Azos potáhne jinám a nebo se musím odstěhovat já s mou rodinou.
Já nechci, aby moje dítě zemřelo na leukémii. Když člověku zemře dítě, tak mu umře budoucnost. Pomyslete na to jako matka malého dítěte.
Vy na to jistě nemáte žádný vliv. Nenesete vinu. Mně a nikomu by firma vašeho tchána nevadila. Ničím. Kdyby proti nám od samého počátku nevedla válku zakázanými chemickými prostředky. My se nemáme jak bránit. Okna našich domovů nemůžeme mít zavřené napořád. Mé dítě musí dýchat. Proč má dýchat benzen? Byť to bude v množství "podlimitním". Před tím, než se sem nastěhovala firma Azos jsme nic takového ve vzduchu u nás na Zálabí neměli.
Jak tak píši, tak mě to začíná štvát. Raději přestanu psát. |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Zachraňme řeku Dyji
1732 Vytvořeno: 2025-07-03
SAVE STALIN
2814 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26864 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
467 Vytvořeno: 2025-06-25
Vraťte nám UMtrh – místo, kde kultura dýchala
168 Vytvořeno: 2025-07-05
PETICE ZA ZACHOVÁNÍ HOTOVOSTI
2914 Vytvořeno: 2023-04-28
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
132704 Vytvořeno: 2025-02-11
ZA ZNOVUZVOLENÍ MGA. KATEŘINY MÁLKOVÉ JAKO ZÁSTUPKYNĚ PRO ZUŠ VESELÁ ŠKOLA
107 Vytvořeno: 2025-07-01
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
627 Vytvořeno: 2025-05-22
PETICE ZA VYBUDOVÁNÍ ,,MOKRÉHOMÍSTA“ PRO LIDI BEZ DOMOVA.
83 Vytvořeno: 2025-07-03
PETICE ZA DOŠETŘENÍ ZMIZENÍ ALEXE BURKOVA
599 Vytvořeno: 2025-06-26
Petice za záchranu rozjetého projektu zubní kliniky v Lokti
115 Vytvořeno: 2025-06-25
PETICE ZA ZLEPŠENÍ PODMÍNEK NA WORKOUTOVÉM HŘIŠTI V HABARTOVĚ
99 Vytvořeno: 2025-06-29
„Pomozte nám zajistit bezpečný přechod pro zrakově postižené v centru města.“
76 Vytvořeno: 2025-06-29
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
372 Vytvořeno: 2025-04-30
Za vznik Rehabilitačního centra pro děti uprchlíků v Karlových Varech)
85 Vytvořeno: 2025-06-11
Vraťte Rosťu!
34 Vytvořeno: 2025-07-01
Požadujeme odstranění nadměrného a dlouhodobého znečišťování ovzduší společností SAGE ve Strakonicích
354 Vytvořeno: 2025-04-29
Petice za zrušení povinnosti platit poplatky České televizi a Českému rozhlasu a za ukončení jejich veřejnoprávního statusu
29 Vytvořeno: 2025-07-01
Za otevření pobočky McDonald’s v Jičíně
26 Vytvořeno: 2025-07-02