za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Otec malého dítěte ze zálabí

/ #92 Re:

2014-06-11 20:49

#90: Karel -

Paní Jitko Šimáková, víte třeba to, že benzen, který na nás vypouští firma vašeho tchána prokazatelně způsobuje u malých dětí leukémii?! To je prostě nezpochybnitelné.

Malé děti jsou v tomto ohroženy daleko více jak dospělí.

Nechci domýšlet dál. Mám malé dítě, bydlím na Zálabí.

Skončí to v brzké budopucnosti. Já mé malé dítě v takovém riziku nenechám. Buď se prokáže, že benzen a další toxické, rakovinotvorné, ... svinstva prostě do obytné zóny, byť v zprůměrovaných mírách pod vymyšlené roční limity pro průmyslové zóny, nepatří = zvítězí selský, zdravý rozum a firma Azos potáhne jinám a nebo se musím odstěhovat já s mou rodinou.

Já nechci, aby moje dítě zemřelo na leukémii. Když člověku zemře dítě, tak mu umře budoucnost. Pomyslete na to jako matka malého dítěte.

Vy na to jistě nemáte žádný vliv. Nenesete vinu.

Mně a nikomu by firma vašeho tchána nevadila. Ničím. Kdyby proti nám od samého počátku nevedla válku zakázanými chemickými prostředky. My se nemáme jak bránit.  Okna našich domovů nemůžeme mít zavřené napořád. Mé dítě musí dýchat. Proč má dýchat benzen? Byť to bude v množství "podlimitním". Před tím, než se sem nastěhovala firma Azos jsme nic takového ve vzduchu u nás na Zálabí neměli.

Jak tak píši, tak mě to začíná štvát. Raději přestanu psát.