pelta-ven

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55

2014-05-30 15:00

Vážení,kdyby všichni makali pro fotbal jako p.Pelta,tak by jsme byli nejlepší na světě!Jelikož jsem fotbal kdysi hrál,tak umím posoudit jestli pro něj nběco dělá nebo ne!Zvolte si zase Haška,chtěl ho celej národ a co udělal(h.......) ale byl dle Vás čistej a rozuměl tomu jako p.Vízek!!!!!
Atˇudělá,co udělá všwechno je špatně a všichni Ti idioti na stadionech,který tam dělaj bordel,bych zflákal a zavřel!!!!!!Tak se chovají jenom zvířata!!!
A za všechno může Pelta,vždyť jste k smíchu.


Plachta

Odpovědi

regenerátoři

#56 Re:

2014-05-30 15:43:16

#55: -

Milej pane, napřed se naučte číst, co se na té petici píše! A taky co se píše i na té předhcozí (bílek ven - avízo je na začátku) a tam se dočtete, kdo to byl Hašek a spol.! Tady jde o úplně něco jinýho, avšak na to si pozvěte někoho, kdo Vám to přečte (když sám neumíte)... Zodpovíte teda těch 17 usvědčujících dotazů za svýho chráněnce Peltu?? Resp.zodpoví to za něj někdo jinej, kdo se pasuje do role jeho advokáta??? No Sparťani asi těžko - tam se po konstruktivních argumentech oponent (jeho nick) zablokuje a hotovo... Prostě zbabělé Peltovy manýry zasahují i do klubových fór... Asi tak.. Ale pravdu neumlčíte!... ;-)