za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#56 Re:

2014-05-20 22:22

#55: Lea -

jsem pro , když už nic nedělaj uředníci a naši ochránci. Komu máte věřit , většina lidí myslí jen na sebe a nebo jsou slepý.

A co se týče Azosu , tak bych přenechal první vlnu baráku před tou firmou městskému uřadu a jejich rodinám .Co vy na to.

Odpovědi

Nevolič Petery, vocáska a fojtíka

#57 Re: Re:

2014-05-21 05:52:57

#56: - Re:

To asi neklapne. Bohužel.

Vemte si tu věc, že dáte všechny peníze co máte, do bydlení, abyste to měl všechno hezký, aby se vám doma líbilo a najednou se vedle vás nastěhuje soused, který vypouští jedy do ovzduší. Jsou to opravdu jedy, rakovinotvorné látky!!! Kamarád se mě ptal:"a ten smrad nějak vadí?" Já jsem mu s úžasem říkal, vždyť nejde o smrad. Jde o to, že z toho "smradu" mé malé dítě třeba nebude mít nikdy děti, nebo bude mít postižené děti. Že já umřu třeba o 20 let dřív na trakovinu! Ale zpět k tomu sousedovi. Vždyť to přece takto není možné. Soused se musí souseda ptát, jestli může na svém pozemku přistavět,... jestli to sousedovi nevadí. To, že v AZOSu pracují z 90% lidé, kteří se opalují víc do hněda, než zatím většina populace mi zatím vůbec nevadí, dokud mi nezaparkují před vjezdem, což už se několikrát stalo. Ti lidé většinou snad nemaj ani řidičák, takže jim policie nemá co vzít. Oni prakují i na zastávce autobusu, ten musí lidi nabírat na silnici. AZOS nevybudoval zatím adekvátní parkoviště pro své (agenturní) zaměstnance a tak je každý den ( AZOS jede 7 dní v týdnu, 24 hodin denně) ulice Pivovarní zcela zaplněna "zaparkovanými" auty zaměstnanců firmy AZOS CZ s.r.o.

Celé je to velmi ... na ho.no!