Divergent Petice

Quoted post

Sarush

#64 Odpověď Bontonfilmu

2014-03-20 19:26

Psala jsem do bontonfilmu, co si o tom myslím:
Dobrý večer.
Chtěla bych se zeptat, jak to bude s premiérou filmu Divergence u nás v Česku?
Dočetla jsem se a několik lidí mi potvrdilo, že jste Divergenci stáhli z plátna kin. Vůbec se mi to nelíbí. Celý rok se na to těším a teď to najednou stáhnete z programu kin!!! Ještě k tomu jeden měsíc před premiérou, která měla být v Česku!!! Nelíbí se mi to a jsem velmi zklamaná. Nemíním celý měsíc od premiéry v USA čekat, nebo ještě díl, než si budu moct film stáhnout. Já ho chci vidět v kině a ne jenom na svém počítači!!!
Slovensko, se rozhodlo, že nakonec bude Divergenci promítat ve Slovenských kinech.
Nevím, proč nechce Divergenci promítat. Je to známá kniha po celém světě. Neřeknu, kdyby jste nechtěli promítat film, o kterém si myslíte, že by neměl úspěch. Divergence je ale známa po celém světě a má smysl tenhle film promítat. Jsem si jistá, že Divergence bude mít úspěch, jak ve světě, tak na Slovensku a jestli bude Divergence promítána i u nás, tak si myslím, že bude mít velký úspěch i u nás!!! Divergence je jeden z filmů, který je nejočekávanější film v kinech roku 2014. Hodně fanoušků zklamete, když se nebude Divergence vysílat na plátnech v kinech!!!
Lidé nesouhlasí s tím, že se Divergence nebude promítat v kinech a tak je založena petice. http://www.petice24.com/signatures/divergent_petice/
Během něco přes 15 dní co byla petice založena, tak už je podepsáno jeden tisíc lidí, že nesouhlasí s tím, že Divergence nebude v kině. Věřím, že to byl jenom rozjezd, protože myslím, že tam bude o mnoho víc podpisů!!! Někteří lidé ani neví, že je nějaká petice ale za rohem, mluví o tom, že jsou naštvaní a zklamaní, že neuvidí Divergenci v kinech
Moc vás prosím a přeji si, aby jste změnily názor a vrátily Divergenci zpět na plátna Českých kin.
Pěkný zbytek večera.
Děkuji předem za vaši odpověď a doufám, že se vaše rozhodnutí změní.

Jejich odpověď:
Milá Sáro,
velice děkuji za email. Vezmeme v potaz Váš zájem a aktivitu všech fanoušků a zvážíme možné kroky.
V brzké době vydáme oficiální vyjádření.
Hezký den

No tak co si o tom mám myslet...

Odpovědi

Anka

#69 Re: Odpověď Bontonfilmu

2014-03-22 08:17:24

#64: Sarush - Odpověď Bontonfilmu

Taky jsem tam psala a oni mi na to napsali, že je to v řešení ale že nic není jisté, tak nevím. Je to strašná škoda. Hlavně, že Slováci to v kinech mít budou..