Na podporu Ruské federace, proti fašismu na Ukrajině, a na právo sebeurčení Krymu referendem.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97

2014-03-18 09:34

Krym se rozhodl sám a demokraticky. Stejně jako Ukrajina, když se osamostatnila 24. srpna 1991 (odtržením od SSSR). V roce 1990 vyhlásila Verchovna rada (parlament) suverenitu Ukrajiny, nezávislost pak byla vyhlášena 24. srpna 1991 při rozpadu Sovětského svazu. Prohlášení nezávislosti bylo potvrzeno referendem téhož roku (za podpory 90,3 % voličů).

Tedy referendum na Krymu a jeho jednoznačný výsledek se jen nehodí do plánu USA a EU, kteří nevědí co je to demokracie a svoboda.

Obama ztrácí půdu pod nohama a USA je předlužená. Ukrajina měla možnost 23 let na to, aby se vypracovala do perspektivní a ekonomicky úspěšné země. Neobstála a velmi mnoho lidí, žijících v Ukrajině toho má dost. Chce lepší budoucnost a tu vidí ve spojení s Ruskem. Je to jejich svobodné rozhodnutí a nikdo nemá právo jim v tom bránit.

EU a USA zašlo příliš daleko a jestli kvůli nim budou umírat další lidé, měly by být tyto státy světově sankcionovány a jejich vlády souzeny za válečné zločiny.

Naši politici jsou opět mimo realitu a ČSSD si vykopala vlastní hrob, stejně jako ODS. Je na čase změnit politiku této země a do čela postavit odborníky vybrané ve výběrovém řízení a z těch pak volit.

Odpovědi

Anika

#157 Re:

2014-03-30 21:49:31

#97: -

Naprosto souhlasím.