Proti odvolání starosty města Tišnova Jana Schneidera a dalších

Quoted post

Vladimír

#36 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

2014-02-27 07:00

#35: Pepa - Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

V tom případě se divím, že trávíte tolik času v této diskusi, zkuste radši být s příbuzenstvem :-)   A s tou dovolenou, co tu někdo taky psal? Je sice pravda, že vzhledem k nasazení zúčastněných v předchozích obdobích a době, ve které se vedení rozhodli převzít, se dá předpokládat, že onu dobu do voleb vnímají tak trošku jako dovolenou, což názorně pár dní po převratu předvedli, když si tuším tři z pěti radních odjedou pryč...  Jen jsem měl za to, že prázdniny platí pro žáky základních a středních škol, alespoň já ten týden chodil do práce, ale jestli je to jinak, tak mě opravte.  A pokud je to tak, jak myslím, tak by mě zajímalo, kdo z normálních lidí by si mohl tři dny po nástupu do nové práce vzít týden volno. Ale asi nám někdo naznačuje, že se za běžného pracovníka nepovažuje... Už jen pro tuto demonstraci arogance (nebo možná jen hlouposti) pro mě osobně tato petice smysl má.

Odpovědi

Ivan

#39 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

2014-02-27 08:16:15

#36: Vladimír - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

Prázdniny jsou pro žáky? Ano, ale máte děti, vnoučata? Nic Vám to neříká? Myslíte také na někoho jiného?

Linda

#40 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

2014-02-27 08:18:23

#36: Vladimír - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet 

Ať už měli prázdniny nebo dovolenou, tak je to fakt podivuhodný. Možná, že jsou od převratu 10.února zavedený na radnici nový formy práce. Vlastně práce ne,fuj, odpočinku!  :-))