Petice za odvolání Stanislava Křečka z postu zástupce ombudsmana

Quoted post

ing. Konečný

#191

2014-02-22 09:17

Hoďte Molotovův koktejl v USA. Zastřelí vás. Dost možná ho hodit ani nestihnete, bude stačit, když neuposlechnete výzvu, abyste ho položili. Hoďte ho na Ukrajině a jste hrdina boje za svobodu. Možná za to dostanete metál, prachy, nebo politický azyl. Hoďte ho kdekoliv v EU, zastřelí vás taky.
Když si v Belgii, ve Francii, Itálii nebo Německu dá kdokoli na hlavu kuklu a vyjde do ulic, žádná represivní složka se s ním nesere. Politici je neoznačí eufemistickým termínem „nespokojená opozice“, natož snad že by jejich vzdor označili za „mírumilovný projev touhy po svobodě“. Jsou to extrémisté a radikálové. Pokud možno pravicoví, protože to dobře zní. Zapomeňte na skutečné násilí, stačí neuposlechnutí příkazu k opuštění místa. Na Ukrajině jsou mrtví. Mrtví především z řad těch, kteří týdny hází Molotovovy koktejly na policisty, lynčují je, vypalují budovy a ničí zařízení a soukromý majetek v ulicích. Je primárně chybou idealistů, kteří stojí vedle nich, nedistancují se a netuší, že ve skutečnosti nejde o jejich boj za svobodu, ale o boj jiných o vliv nad Ukrajinou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#193 Re:

2014-02-22 09:23:59

#191: ing. Konečný -

A co ti mrtví, kteří byli postříleni snajpery, aníž by cokoli po komkoli házeli? Myslíte, že takové jednání by policii USA prošlo?