Petice za odvolání Stanislava Křečka z postu zástupce ombudsmana

Quoted post

Tomáš Vrba

#102 Petice proti Křečkovi... proč.... ?

2014-02-21 16:32

Vážení, Vy jste se snad zbláznili... kdybychom měli takto odvolávat každého , tak by jsme to nikam nedopracovali. Pan Křeček pro mnohé z Vás, aniž by jste to tušili, mnoho udělal . Vždy hájil práva občanů a to nejen v pozici ochránce nájemníků. To že ted řekl něco, co zrovna není dvakrát košér, neznamená aby jsme pana Křečka hned odepisovali. Situace na Ukrajině je více než vážná a pokud Vám jde skutečně o mír a demokracii na Ukrajině, tak odvoláním pana Křečka rozhodně demokracie na Ukrajině nedocílíte.

Odpovědi

Nikola Schmidt

#104 Re: Petice proti Křečkovi... proč.... ?

2014-02-21 16:41:12

#102: Tomáš Vrba - Petice proti Křečkovi... proč.... ?

Ve veci najemniku spis chranil svuj zajem vlastniho bydleni v regulovanem najemnem. Pak to samozrejme jde jeste postavit tak, ze kdyz chranil ty chudaky najemniky zijici v majetku tech burzoaznich zlodeju vlatnicich domy, asi logicky sel primo proti zajmum majitelu domu.


Nepřihlášený uživatel

#107 Re: Petice proti Křečkovi... proč.... ?

2014-02-21 17:03:11

#102: Tomáš Vrba - Petice proti Křečkovi... proč.... ?

Tomáši Vrbo,

v této petici vcelku ani moc nejde o mír na Ukrajině. Tady jde o to, JAK se vyjadřuje osoba ve funkci zástupce ombudsmana ( a málem přímo ombudsmana!) ohledně použití násilí.

Ať si pan Křeček klidně vyjadřuje své názory. Ale jen jako důchodce Křeček, prosím. Tak jako my všichni. Nikoli jako osoba na místě zatraceně citlivém...

Jiří

#115 Re: Petice proti Křečkovi... proč.... ?

2014-02-21 17:54:10

#102: Tomáš Vrba - Petice proti Křečkovi... proč.... ?

Pan Křeček hájil pouze zájmy své, Svaz na ochrannu nájemníků byl pro něho pouze zdrojem velkým zisků a vstupenkou do Sněmovny, kdo jej poznal, musí mi dát za pravdu. Ostuda s  titulem netitulem byla jen třešinkou.