Petícia za vystúpenie Slovenska z NATO a EU

Quoted post

Posol

#54

2014-01-14 11:07

Súčasný stav EU je porovnateľný z vojnovými rokmi druhej svetovej vojny. Rozdiel je ale vtom, že vo vojnových rokoch okupovali Európu nemecké vojska tankami a dnes sa toto deje skrz medzinárodné banky vo vlastníctve bastardných rodín ktoré slúžia beštiám kráľovského rodu.
Roľu Hitlera prevzali demokraticky zvolení americký prezidenti, ktorý tak ako Hitler, slúžia skutočným vládcom skrytých za oponou. Nato ako zločinecky pakt vyvražďuje národy a plieni zem, pod zastavou OSN
Naša skorumpovaná kúpená Vlada nezastupuje zaujmi občanov. Jej úlohou je dostať národ do čo najväčšieho dlhu a zabrániť činnosti ktorá smeruje ku rozvoji a prosperite Slovenska. Cez účelovo vykonštruované zákony, chcú človeka pripraviť o všetky práva a slobody. Pripraviť ľudí o pôdu, aby sa vrátil čas obdobia spred roku 1865.
Svetová kríza je umelo vytváraná a ospevovaná trhová ekonomika je iba pyramídová hra a nástrojom k z otročeniu ľudí.
Do supermarketov sa dodávajú otrávene potraviny, ktoré majú oslabiť a zdecimovať obyvateľstvo. Otrávili pôdu, vzduch a vodu ktorú pijeme.
Vytvorili policajný štát za účelom vlastnej ochrany.
Národ je držaný v stave polospánku a letargie k čomu sa využíva najnovšia mimozemská technológia na potláčanie slobodnej vôle človeka.
Ako zastaviť beštiu?
Beštiu sme stvorili a privolali mi sami. Mi ľudia dávame energiu beštii aby mohla jestvovať. Touto energiou sú naše emócie ako je strach, nenávisť , bolesť , utrpenie.
Aká je schodná cesta pre svet a ako sa dostať s tohto stavu šialenstva? V podstate je to veľmi jednoduché človek musí ,, len “ zmeniť svoje myšlienkové vzorce. Čo to znamená v praxi ? Musíme všetku svoju vnútornú energiu sústrediť na vytváranie pocitu šťastia , blahobytu, krásy, lásky a na všetky tie veci s ktorých pociťujeme radosť. Musíme sa zamerať na to čo skutočne chceme.

Mier všetkým ľuďom čistého srdca
Ivan

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67 Re:

2014-06-06 11:33:20

#54: Posol -

Súhlasím s každým slovom - veľmi výstižné.....vďaka