Stop šikanování Vlada!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-11-25 08:52

Vladko a jeho neúcta k ženám – jak to vidím já..
Televize Prima místo toho, aby byla vděčná za to, že jim Vladko za SMS vydělal fůru peněz, „jede“ do Vladka čím dál víc. Jistě jste si všichni všimli toho, že Prima a štáb hází Vladkovi klacky pod nohy a to po celou dobu působení Vladka ve vile. Vladko jako jediný - po celou tu dlouhou dobu - bavil diváky.! A to je pravda ! Primě to ale zřejmě nestačilo. Jeho parádní scénky, kterými bavil diváky štáb smrskl na vteřinové, ale jeho výbuchy a emoce – to do nás cpali od rána do večera ve zprávách, upoutávkách, rekapitulacích a znovu a znovu! Bála jsem se už pustit televizi, že na mě začne z televizní obrazovky řvát Vladko…Štáb zakázal Vladkovi pracovat – i když dobře vědí, jak ho práce uklidňuje - cpe tam Regínu, na kterou je alergický a která ho má vyprovokovat… atd.. atd. Místo toho, aby ho nechali vychutnat si vítězství z duelu, okamžitě ihned poté ho opět srazí na zem, okamžitě použijí větu Regíny, že Vladko má v neúctě ženy a okamžitě ho disciplinárně potrestají. PRIMO A ŠTÁBE – JSTE NA SEBE HRDÍ – TAKTO HNUSNĚ MANIPULOVAT SE ČLOVĚKEM?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#621 Re: jana

2013-11-25 09:45:11

#618: -

Tak at jsi pak štáb přečte a přepočitá kolik žen jse do petice podepsalo.

At jde štab do prd--e

Nepřihlášený uživatel

#624 Re:

2013-11-25 09:56:01

#618: -

Už jí ani nepouštím..nemám na to nervy...a počkejte finále...to si teprve užijem...