Stop šikanování Vlada!

Quoted post

Petra

#230 Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 00:17

#213: - Re: Jaká šikana???

K čemu se jako měl snížit? Pořád nechápu, co myslíte tou šikanou? Že mu řekli, ať jde na samotku? To je šikana? Je to hra o pět milionů. Vlado se nevyjadřuje pěkně, když vybouchne. Každému ujedou nervy, dá se to pochopit, ale je třeba aby si to uvědomil a dokázal se i omluvit. Což Vlado dokázal a tím je pro mě borec. Vyhraje to, víme to všichni. Je to možná trochu nespravedlivé, protože Vlado je prostě legenda a to ho zvýhodňuje neskutečně. Jenže to si tu nikdo z jeho fanoušků pořád nechce přiznat. Já mu i tak výhru ze srdce přeju. V této řadě prostě nebyl člověk výraznější jak on. Ale pokud má tu výhru získat, tak musí počítat s tím, že to nebude procházka růžovým sadem. Bojovat a hrát znamená i postavit se takovým situacím, které se tu nesmyslně nazývají šikanou. A nejvíc mě pobavilo podávání trestních oznámení :-) Lidi, nejste snad opravdu tak hloupí.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#237 Re: Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 00:34:36

#230: Petra - Re: Re: Jaká šikana???

Vlado je stabem od pocatku staven do situaci, kdy snadno vybuchne. Ne, nelibi se mi jeho vybuchy, ale ve valne vetsine pripadu bych nejspis jednala stejne. Sikanou neni jen vynucena samotka, ale i zakaz jakekoli cinnosti od stabu, ktery vi, ze mu terapie praci pomaha zvladat stres. Zadny jiny soutezici tak prisne tresty nedostal. Zadny. Trapny pokus o podminecne vylouceni Thomase Castella nebyl dotazen do konce, prestoze tento pan opakovane porusoval pravidla, coz vsichni, kdo se divali na online kamery, videli.

Za sikanu lze rovnez povazovat navraceni divaky vyrazene Reginy, ktera svym chovanim, jiste na pokyny stabu, ovlivnuje dej ve vile a zvlaste pak utoci zejmena na Vlada.

Podle meho nazoru lze kontejnerova reality show delat zajimaveji, nez si zasednout na jednoho cloveka a tomu pobyt zneprijemnovat, co to jde.

elle

#240 Re: Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 00:40:12

#230: Petra - Re: Re: Jaká šikana???

Souhlasím s tebou. Vlado nezvládá emoce a měl by se z toho poučit. Mně ale nepřijde fér, že to štáb vytáhl teď, kdy přišel vítězně z duelu a měl slavit. Místo toho dostal trest. A mně od začátku nepřipadá fér, že Vlado šel do vily narozdíl od ostatních už s velkou fanouškovskou základnou. Lidi ho znali, k ostatním si museli najít cestu a poznat je. Dala jsem lidem ve vile šanci a nechtěla jsem automaticky vyvolávat, Vlado je nejlepší. Ale on zase opravdu je a přeju mu to znovu :)