Jsme pro samostatnost DDM Vážka Mimoň

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Re:

2013-09-18 11:29

#6: - Re:

Hm, asi o tom víte více než my, jaký program, lépe propracovaný? Kde je? Vždyť veřejnost nebyla seznámena ani se samotným sloučením! Jasně v návrhu stojí - bod č.2 - sdělení data ukončení činnosti zákonným zástupcům dětí!!!! Bod č. 1 - výpovědi zaměstnancům! Kde je to pokračování?

Já jsem velmi překvapená, že s ředitelkou DDM Vážka nikdo nic neprojednával, nezaslouží to, odvedla tu kus práce, kterou asi někdo nechce vidět, podle mne probudila Vážku k životu. Prostě to je divné a není to fér! A veřejnost - pro kterou tady Vážka je - taky nikdo neinformoval. Jakoby to někdo chtěl udržet v utajení do poslední chvíle. Proč?

O klesající tendenci počtu zájemců nic nevím, chodívám skoro na všechny akce a je plno. Zato starostu jsem ani na jedné akci neviděla!

Štve mne to, protože nevěřím, že školské zařízení pokryje svými programy tolik volného času dětí a nevěřím ani tomu, že bude tolik kroužků, kroužečků, zájmových skupin a letních programů. Kde na to škola vezme lidi? O prázdninách! Už vidím učitele, jak po celém školním roce budou ještě organizovat spoustu táborů, na kole, na vodě, o sobotách i nedělích z lásky k dětem. A kde vezme děti? Budou chtít docházet do kroužků, které budou mít Ti samí učitelé, co je potkávají ve škole?

A co maminky s malými sotva chodícími dětmi - je to tady jediné místo, kde se můžou setkávat a sdělovat si zkušenosti, pomáhat si navzájem. Zájem je značný. Co jim řeknete? Zůstaňte doma?

Myslím si, že pokud někdo navrhl "sloučení", měl by také vysvětlit, co to znamená, jakým způsobem bude Vážka pokračovat dál, nic takového jsem tam nenašla. Žádný program....žádné kroužky.....nic.

Doufám, že tento návrh neprojde. Chtěla bych zachovat Vážku, líbí se mi tam - a mým dětem taky. Myslím, že sloučení v podstatě znamená zrušení. A že není maminek tisíc? I těch několik desítek je na Mimoň pozoruhodný výkon. Žádnou další alternativu nemají ani se jim v dokumentu o "sloučení" nenabízí.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re:

2013-09-18 12:10:26

#7: - Re: Re:

Asi jste to moc nepochopila. To mě mrzí. Ovšem na chodu vážky se nic nezmění, bude to jako odloučené pracoviště, jen paní Petrová nebude ředitelkou, ale "zástupkyní ředitele". Jinak Vážka bude stále fungovat