Petice proti snížení počtu družstev v ligových soutěžích kuželek

Quoted post

Karel

#1 Snížení počtu družstev

2013-07-25 09:35

S touto peticí NESOUHLASÍM a moje zdůvodnění si může každý přečíst na kuželkářském fóru. http://www.kuzelky-forum.cz/viewforum.php?f=65

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Snížení počtu družstev

2013-07-25 12:01:23

#1: Karel - Snížení počtu družstev

sorry ale srovnavat kuzelky s tenisem je celkem zajimavej nazor si myslim :-D

a to jestli snizeni ucastniku zvysi kvalitu ukaze az cas ale osobne si myslim ze moc ne protoze nasi nejlepsi stejne odchazeji hrat ven.

a zebricky jednotlivcu ? od ceho jsou tedy prumery ? a prebory ....

a kdyz uz chces srovnavat podivej se treba na fotbal v anglii hraje prvni ligu 20 muzstev a jeste hraji dva pohary ... a je to nejlepsi soutez sveta ....

ale srovnavani je proste o nicem za chvilku budeme hrat kuzelky jako bowling turnajove a bude ...

Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Snížení počtu družstev

2013-07-25 15:49:29

Kuželky ve své podstatě jsou individuálním sportem. Ale to, že u nás existuje tolik soutěží družstev na různých úrovních, myslím si, právě přitahuje tolik lidí. Každý je součástí nějakého týmu, ve kterém zažívá to napětí při zápasech, má s kým prožívat úspěch i neúspěch, zkouší různé taktiky v sestavách atd. Při hře za družstvo mám tu správnou motivaci. Přebory jednotlivců sice hraju taky, ale rozhodně mě to tak nebere. Hraju je spíš pro to, aby náš klub zaplnil všechna místa, která jsou mu přidělena a taky abych neměl zbytečně volný víkend, když můžu hrát. I když znám hráče, kteří by nějaké rozšíření soutěže jednotlivců uvítali, nevím, jestli by to chtěli za tuto cenu...

Nepřihlášený uživatel

#13 Re: Snížení počtu družstev

2013-07-25 20:18:43

Kuželky nejsou sport jednotlivců, ale družstev.Náš oddíl vznikl jako klub "Řeznická desítka" již v roce 1924 a v té době se pořádaly, cituji: "Utkání s dalšími sokolskými spolky".Od roku 1930 se hrála jakási pravidelná soutěž družstev a spolků.A jestli se nepletu( kdyžtak mne někdo opravte) pravidelné soutěžě se hrají od roku 1952.Vždy byla na prvním místě soutěž družstev.

Mirek Bubeník