PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Nepřihlášený uživatel

/ #426 Re:

2012-11-23 09:11

#1: -

Nejdříve jsem si myslel, že by se mohlo jednat o solidní stránku, tak jsem se nachytal a připjil jsem se pod jednu petici. Vidět už zprvu, že je to petiční petice na petice, tak se na to akorát tak vys..., protože petice vzniklá tímto gererátorem nemůže být nikým brána v širší podtaz!

Helejte já bych docela zvážil vytvoření petice na zrušení petice24.cz, protože to už je pomalu extrmismus. Detí a všech lidí, především diváků co během Rally zemřeli je mi nesmírně líto a všem pozůstalým vyjadřuji upřímnou soustrast ALE:!!

To že je rally nebezpečná záležitost víme snad od té doby co vznikla, je provázena po celou svou historii podobnými událostmi a každý člověk s IQ šimpanze ví, že tam s dětma nemá co dělat, už vůbec ne v nebezpečných uxsecích tratě a jestli že chce hazardovat s životem a musí mít lepší místo na dívání, tak ať hazarduje sám a nezahá tam sebou děti a další lidid.

To je hlavní důvod tak vysoké úmrtnosti, neukázněnost návštěvníků a zbytečné hazardování s jejich životem.

A pane Vojtěchu Spale, vůbec se mi nelíbí fotbalové zápasy, kdy naši děti přicházejí do styku s exetremistickými radikály, z toho důvodu tedy apeluji na Vás a na všechny uvědomělé občany ČR a hlavně matky a děti a blablabla ZAKAŽME FOTBAL bez něj bude svět bezpečnější a hezčí :-).

Né ještě jednou zdůrazňuji, že nezlehčuji tragedii rodin, které přišly o své milované, ale blábol od pana Spala mě, chtěl jsem napsat pobavil, ale tak to rozhodně nebylo.

No nic s Váma až na věčné časy.

Jan Rada

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...