Petice proti zvláštnímu zpoplatnění nočních linek

nasratý brněnský rentier!

/ #109 dpmb - nasr...!

2012-10-21 02:17

mhd v brně nevyužívám už přes 20 let; přesto absolutně nesouhlasím, aby si cestující musel v noci připlácet k obvyklému jízdnému, ať jde o studenta, seniora...
peněz dp vybere dost - jen neumí (či spíš nechce), řádně hospodařit!
navrhuji rychlou a efektivní úsporu: dp v brně má cca 3.000 zaěstnanců, kteří za roční šalinkartu zaplatí usmolených 100 kč. jejich přímí rodinní příslušníci, kterých je cca 7.000) - tedy manžel, manželka a děti jsou pak zvýhodněni roční šalinkartou za trapných 200 kč.
no, stačí spočítat, kolik se I TAKTO prošustruje zbytečně prachů!
navíc, když čtu, v jak mizerném stavu dp dnes jezdí: nedodržování jízdních řádů, přecpané spoje, smrad, binec, nablito, nasr... - tak sorry, ale dp by už dávno měl platit všem odvážlivcům, že s nimi ještě vůbec někdo jede!
vzpomínáte na stávku, (snad vloni), jak právě brňáci ocenili, že konečně byla v brně plynulá doprava a že jsme byli snad jediní v republice, kdo poté "vyzýval" odboráře, že mohou stávkovat častěji?!
postupoval bych stejně: jako (potencionální) cestující, bych na jeden den ignoroval kompletní dopravu dp! (společnými silami by se nakonec všichni "nějak" do práce, školy... dostali) a dp by za jeden den "pros..." svoje peníze!
jestliže si neváží svých cestujících, (kteří dp živí), pak musí dostat řádně za vyučenou!