Maminky s kočárkem nepatří do MHD

Pavla J.

/ #33 UBOŽÁCI S PAPÍRY NA HLAVU!

2012-09-27 12:47

Nemám ve zvyku někoho urážet a jsem i velice tolerantní! Ale tito lidé, kteří nemají, co na práci a vymýšlí stupidní petice a zakládají ještě stupidnější stránky na FB, by se měli jít dobrovolně přihlásit do psychiatrické léčebny, pokud možno na uzavřené oddělení s papírem, který je zbaví svéprávnosti!
Pokud si opravdu myslíte, že tímto debilním kouskem něco dokážete nebo, že Vaše stránka na FB je v pořádku, tak jste na omylu!
Nechápu, jak někdo může veřejně psát o tom, že kočárky zabírají v MHD místa bezdomovcům a feťákům!!! Obě dvě skupiny si za svůj život mohou samy, ať už leností nebo blbostí ... je opravdu málo lidí, kteří se octli na ulici aniž by samy neudělali chybu a co se feťáků týká, tak no comment!
Docela mě zaráží, jestli je to tedy pravda, že jeden Váš "spolupachatel" je na vozíku - to ukazuje jedině to, že má sám problémy a tímto si to kompenzuje! Nezvolil však dobrou cestu ... proto doporučuji Neurol 1,0 2-2-2 a bude líp!
Nechápu, co vůbec řešíte, jak se chováte Vy k lidem, tak se chovají oni k Vám - takže si ty Vaše vymyslené báchorky můžete číst leda tak před spaním!
Pokud jde o autobusy, tak pitomcům, jako Vy slouží zadní prostor autobusů - maminkám, vozíčkářům, psům a důchodcům prostor vepředu a pokud řidič sám nedovolí mamince nastoupit, nenastoupí, takže si ty kecy nechte do léčebné skupiny.
Musím ale říct, že jste opravdoví borci, kteří štěkají blbosti - jen anonymně a to je opravdová odvaha!
Nechcete náhodou maminky, těhotné ženy, důchodce, tělesně postižené a mentálně postižené sprovodit ze Světa? Nebo k nim chcete přidat ještě diabetiky, lidi s chorobami srdce, lidi s jednou ledvinou nebo rakovinou?
JE MI VÁS SKUTEČNĚ LÍTO A DOUFÁM, ŽE JEDNOU AŽ DOSPĚJETE (POKUD VŮBEC), ŽE SE NA VÁS KAŽDÝ Z VYSOKA VYSERE!
Kočárkům, maminkám, těhulkám ZDAR!