Petícia za vystúpenie Slovenska z NATO a EU

Definitíva

/ #18 Vystúpiť z EÚ.

2012-08-24 21:37

EÚ je zločinecká organizácia, ktorej samozvaní a samoinštituovaní bosovia slúžia finančnej oligarchii, finančne zotročujú finančne nevzdelaných občanov, firmy a štáty, pokúšajú sa o centralizáciu moci.

Dotačný systém vysoko zvyšuje náklady pre poľnohospodárov aj pre verejnú sféru, je zdrojom korupcie a rozkrádania, je nástrojom moci pre finančníkov a politikov. Náklady na dotácie sa násobkom vracajú ku ich poskytovateľom.

Americký konzumný spôsob života je masové ohlupovanie občanov s cieľom zbohatnutia vládnucich špičiek, získania peňazí za zdraviu škodlivý a nekvalitný tovar, je amorálny, je dlhodobo neudržateľný, ničí životné prostredie a ohrozuje existenciu civilizácie na Zemi.

Demokracia sa stala ideologickým nástrojom politikov na zvolenie svojich vyvolencov, treba zrušiť politické strany a zaviesť priame voľby, vladnuť nesmú samozvolení politici, ale odborníci z konkurzu.

Morálny kredit musia mať ľudia, ktorí aktívne tvoria nové hodnoty pre spoločnosť a nie pasívne zložky spoločnosti, ktoré sa vezú, nezmyselne administrujú, zneužívajú vytvorené zdroje pre svoju existenciu. A už vôbec nesmú mať kredit sociálny paraziti, napr. finančníci bohatnúci z úrokov , ktorí cielene zadlžujpú firmy, štáty a ohlúpnutých občanov a odsávajú tak bohatstvo spoločnosti do vlastných zdrojov, z ktorých potom skupujú svetový potravinársky, farmaceutický priemysel, energetické zdroje,... planéty a neštítia sa žiadneho klamstva ani vojnových konfliktov.

Občania končia školu finančne a sociálne negramotní, strácajú stále viac slobôd a sú finančne zotročovaní, nemajú čas na rodinu a výchovu detí. Technicky a kultúrne vyspelá civilizácia je už dávno v demografickej kríze znižovania počtu jedincov v porovnaní s parazitmi spoločnosti. Prežije ten, kto sa rýchlejšie množí, zažívame koniec jednej civilizácie, ktorá pochováva sama seba.

Niekto nám tu hovorí, že morálne je byť klamárom, podvodníkom, parazitom, že morálne je to čo povie bankár, politik, farár. Podvedomie dnešných ľudí nemá fixované morálne zásady nutné na prežitie spoločnosti. Ľudia sú stádové ľudské zvieratá, ktoré potrebujú mať vodcu, bez vodcu žiť nevedia. Ľudia potrebujú nových vodcov, ktorí inštituujú morálku udržateľného a neustáleho rozvoja civilizácie bez kríz, bez parazitov a sociálnych inžinierov, ktorí budú nezištne pracovať pre blaho spoločnosti. Skúste čítat Levašova, píše o histórii ľudstva a o morálke, ktorá dá šancu civilizácii prežiť. Ľuďom treba dať Boha iných kvalít. Tu popísané myšlienky sú výsledkom politiky zločincov EÚ a a vlád štátov.