Odvolání ministra Kalouska

Jirka

/ #320 že by opakování dějin? 1948

2012-07-20 15:54

Tvrdím a stojím si zatím že se tu děje něco podobného, co se dělo v roce 1948 pomalé ovládnutí nejdůježitějších resortů ve vládě... finance, obranu, vnitro, spravedlnost.... a posléze policii... zatím se zdá že poslední která není v jejich úplné moci je policie... což dosvědčuje hysterie Kalouse posledních dnů... a pokusy znemožnit vyšetřovatele, nebo policejního prezidenta, a posléze hlavního svědka kauzy KASA, jeho degradaci, odebrání bezpečnostní prověrky, a nakonec když všechno toto selhalo, obvinění nezletilou ze znásilnění... Copak to není jasné, Na tohle už bychom neměly mlčet... Jenže obávám se bohužel že lidi jsou tak otrávení tím co se tu děje, a mají starost jak se uživit že je zatím malá šance aby se lidi vyhrnuly do ulic, A TO JE PRÁVĚ TO O CO JIM ŠLO A CO JIM VYHOVUJE NEZÁJEM... Co přijde dál? zákaz shromažďování? posléze si odhlasují že jsou vlastně nejlepší strana, a vlastně jinou stranu nebudeme potřebovat.... Je potřeba se opět ozvat v ulicích... když ta parlamentní pseudodemokracie začíná selhávat... A omlouvám se všem, kdysi jsem volil taky ODS věřil jsem že jedině pravicová vláda dokáže stát někam dovést... a hlavně myslel jsem že tím volím menší zlo... NO UŽ SE TO NESTANE... A budu se snažit všemi možnými silami o to aby tato strana a vlastně všechny vládní strany už do dalšího parlamentu nezasedly.... A vlastně i opoziční... protože všechny se na tomto marazmu podílely...
Ještě bych tu chtěl uvést jednu petici... a to na podporu policejního prezidenta, protož se zdá že zatím policie je jediná kterou ještě úplně neovládají... http://www.petice.biz/?petice=stojime-za-policejnim-prezidentem