Hromadný odchod Romů-ČR

Zuzana Novotná Jandová
Brno

/ #56

2012-05-15 11:27

vykřik. a vykř. tak furt se musíme ovládat ten kdo to nezvl. je buřič a má potíže ale , co se zde začaly zaměst. i jiní a nás furt nechtěly tak je to šílený , já to taky v sobě nemám opustit děti a jít do jiné země za výdělkem , já si nepoř. rod. aby jsem byla jinde a viděla je 1x za rok , nemám kdo by je zaop. tak jak , čekal jsem až padnou kom. hurá stalo se tak - ano uvěřila jsem bláhově ale škoda mluvit nic se nezměnilo jen jo je to horší ale já necink. aby lidi byly jen na prachy a jen tohle je mělo zajímat , jen co jsme stály na kupon. už to bylo zlo - rozprodaný všecko továrny zrušeny a místa se nenacházela a event. rekv. - k smíchu furt prachy a začátek nikde konec hned , není pořádný vzdělání tak jaká pak pořádně plac. práce žé , nikdo nepomáhá , a ptáte se stejně to nikoho nezajímá , up má dáti práci a dozvíte se že máte držet a máte být ráda že stát pla. soc. a zdrav. o tak tohle je ta změna komunismu za další polit. sajrajt a obsrukce a zpoplatnování a co slušnost a jednání , musela jsem se podepsat než to tu padlo v 89 tak jsem padala na hubu a to co máme ted je flustrující a bolí to