Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

Chci spravedlnost

/ #648 Bilboardy versus růžový tank

2012-03-27 23:53

Rozežraně velkopansky zprznit památník osvobození a tím i urážet památku těch kteří obětavě zemřeli za nás při osvobozování naší vlasti bylo pro poslance legalizováno, naproti tomu vyjádřit mínění národa na mafiány v politice je trestáno.
Je to msta langrovy kliky a nejspíše i vedení olomoucké ODS za volební porážku volebního lídra langra. A při tom langra mohli v podstatě vykroužkovat zase jen ti co volili ODS. A jestliže ho vykroužkovali voliči ODS, pak zbývající občané nevoliči ODS ho logicky musí přímo nenávidět. Tím olomoučáci dali jasně najevo jaký mají na langra názor. Řidič autobusu tak jen předběhl vyjádření názorů svých spoluobčanů. Těžko tedy v Olomouci hledat někoho kromě hrsty z langrova okruhu, kdo by čmárání po letácích hyzdících okolí neuvítal. Pan Roman Smetana by měl být okamžitě osvobozen a soudkyně langrová by měla být odvolána ze soudnictví, neb je ženou muže s mafiánskými praktikami v přímém televizním přenosu. Soudní mašinerie ve službách mafie by se měla panu Smetanovi veřejně omluvit.
A hanebné mrhání peněz z kapes pracujících na předvolební papírové orgie by mělo být zcela ukončeno. TV naprosto stačí, když už ji všichni musíme povinně platit.
Pokud budou bilbordové akce pokračovat, musí papaláši počítat s tím, že tentokrát už to nebude jen jeden čmárající, ale stovky dalších.