NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!


Nepřihlášený uživatel

/ #463

2012-02-29 10:58

Přidám ještě jednu základní věc. Nemá smyslu se dohodovat o tom, zdali ano či ne. Církev se dožaduje majetku, který má pronajatý, a chce, aby jí byl darován. Vláda s podporou oranžád to udělá. Jde o nejšpinavější obchod - majetek za podporu. Politika kapitalismu nic jiného není než podlý a špinavý obchod. A oranžoví socani, měňavka bezpáteřná, toužící pouze po moci, budou hledat cestičky, jak církvi též vlézt do análu, "co kdybychom s nimi vytvořili někdy koalici".
Hnus, fůj a hanba.
Mnoho křesťanů záchranářů si myslí, že vinu na souhlasu s tímto špinavým obchodem smyjí tím, že někde pod mostem dají žebrákovi desetikačku.
Tenhle byznys je tragedií nás obyčejných lidí. Jsem už stár a možná brzo umřu, takže bych mohl být svým způsobem škodolibě šťastný a říkat si: co jste si zvolili, to máte. Ale je mi smutno.
Co ostatně chtít od těch, kteří blokují majetková přiznání, zdanění nejbohatších, podporují vlez do Evropské mUmie, americké agresory v Afganistánu, cpou dvacet let do cikánů bez jediného efektu a obyčejné lidi urážejí a ponižují svou sebestředností a arogancí. Divím se, že na to lidi za dvacet let ještě nepřišli a omílají hrůzy komunistického pekla. Více číst a více přemýšlet - i srdcem. Ale to je věčná diskuze: Zn: chytrýmu napověz hloupého ...
S intelektuály a prasátky z Prahy to dotáhnem daleko.