Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

Jiří
Nepřihlášený uživatel

/ #156 Vláda pracuje proti vůli lidu

2012-02-16 21:16

Lidí jako Roman Smetana si opravdu vážím - (i když to vypadá jako že to hraničí anarchií") jsou to lidi co skutečně alespoň něco udělají pro svobodu. Na rozdíl od nás většiny co sedíme v pohodlí u PC.
Ono to sice není tak nic světoborného namalovat kníra , nebo uši papalášovi ,ale jde o postoj a je obdivuhodné se za to postavit a čelit tak té skorumpované hrstce neohrožených oligarchů!


Zrovna tak bych chtěl vyzdvihnout bojovného ducha starosty Panenských Břežan (na Praze východ) - to je u mě taky frajer!

Dále Pirátská strana , Anonymouse"  si získala mé sympatie:http://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/acta-10-duvodu-proc-se-pripojit-k-protestum

...........Taky mě trápí velký bratr - KAMERY všude,(za naše peníze daňových poplatníků) určených a namířených proti svobodě - proti řidičům (proti slušným daně platícím lidem) proti nám!...Sám nemám odvahu ale jestli se najde někdo kdo bude násilně tyto kamery odstraňovat -  budu mu fandit a uctívat ho!

Dále mítné předražené brány" - které nic dobrého pro lidi nepřinesly - jen výběr peněz od slušnejch 5x daně platících lidí (tím zdražení dopravy - a odvod těchto peněz do Rakouska) ,a také odklon kamionu do vesnic" ....Ono se nedá v jednu chvíly zavděčit všem,  ale SMRT vládě která neustále pracuje proti lidu!!