NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!


Nepřihlášený uživatel

/ #119

2012-01-25 15:43

je jasné, že je to TUNEL. Církvi NIC nepatří a je logické, že se jí tudíž nemůže NIC vracet. Naopak, dostala dare mnohem víc, než jí patřilo, Voršilky zašantročily okamžitě majetek, který jí byl vydán "omylem" - i když o tom věděly - viz budova vedle ND.
To je typické. Kardinál Tomášek prohlásil závazně, že církve již nebudou NIC požadovat od státu. Ostatně, celý život se jim platí platy, udržují kostely atd. Neříká, že např. za komoušů nebyly excesy - ale SOUČASNÝ NÁVRH PROLAMUJE HRANICI 1948!
TO NENÍ NORMÁLNÍ!
Navíc - právnická rychlokvaška MALEJ BENDA-NÁHUBEK - jak se mu přezdívá v odborných kruzích - prohlásil: "výčet vráceného majetku bude zveřejněn až po dokončení restitucí"!
PROSÍM VÁS - VYSVĚTLETE MI TO, PANE BENDO!!/!!
to znamená - jak řekla paní spisovatelka, zakladatelka Lidových novin - že poslanci se budou v případě, že budou hlasovat pro tuto prasárnu - podílet na trestném činu a prezident na VELEZRADĚ - za což ho může - a doufám, že to udělá - odvolat Senát. Lence Procházkové tímto děkuji za to, že za nás všechny znechucené občany tohoto zkorumpovaného kafkovského státu podala trestní oznámení na NEČASE A VLÁDU a jsou na to důkazy. Bohužel, dnes je u nás větší cenzura než za komančů. To jsme si pomohli! JSME S VÁMI - NEPROJDOU! Lenko!!!