NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!


Nepřihlášený uživatel

/ #6

2012-01-14 15:54

Otázka: Co nás opravňuje požadovat DEMISI vlády, pokud tato vláda bude pokračovat v prosazování návrhu zákona o vrácení majetku církvím? Odpověď:Neplnění slibu, který skládá každý člen vlády těmito slovy:
„Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení."
Porušení tohoto slibu je (nejen) při prosazování
zákona Na vracení majetku církvím, kde je jasně ukázána účelovost (nečestnost), nesvědomitost a zneužití postavení jednotlivých členů vlády.
Důkaz:
Přesto, že 70 % národa si nyní vyrovnání (finanční) s církvemi nepřeje, vláda tento zákon protlačila a nechá si ho odhlasovat ve sněmovně jen proto, že jako koalice převyšuje několika hlasy nadpoloviční většinu opozice. Svědomitost zcela chybí této vládě, která pokud zákon projde, tak zadluží další generace na 30 let dopředu a současně tím „utrhne“ sociálně slabým od úst, jen aby ty peníze dala něčemu tak neadresnému, jako jsou církve a za podmínek zcela odlišných od podmínek ostatních restitucí! Proto se domnívám, že tato vláda není vládou všech občanů, nýbrž vládou pro skupinky = mafie, které mají známé v koaliční vládě a tyto známosti využívají mafie k prosazení parciálních zájmů obvykle v rozporu se zájmy většiny tohoto státu. Zneužití svého postavení se dopustili ti členové vlády, kteří nátlakem přinutili zástupce věcí veřejných ustoupit od jejich správných požadavků a dotlačili je k tomu, co zase naopak členové vlády za Věci veřejné učinili v rozporu se svědomitostí.
Důkaz rozporu mezi slibem a skutečností:
Každý člen vlády slibuje, že bude ZACHOVÁVAT zákony a uvádět je v život. Ne, že bude stále navrhovat nové a nové zákony, aby si stát vláda podmanila, podle zájmů nějakých skupin lidí ve státě v rozporu s přáním a potřebami všech lidí a to i budoucích generací !!