Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

ARCHANDĚL

/ #1366 Re: PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!

2022-09-20 19:04

#1365: Vlk - PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!! 

 Óooooo, že zrovna tady se objevila reklama na petici proti Babišovi. Aniž bych Babišovi nějak fandil, musím se ptát, kdo nahradil Babiše? Pětikoalice. Nejhorší vláda v historii. Nechápu, kdo je volil, ale že to bude špatná vláda, jsem věděl.
ODS, to byla vždy strana mafiánů. No a postupem času vznikali další mafiánské strany, a nyní tedy vytvořili společnou petikoalici.
Soudně samozvaná ODS odsoudila člověka, a o tom je zrovna tato petice, do vězení za to, že namaloval politikům z ODS na plakátu tykadla. Za tykadla do vězení, je to normální? A je normální, že soud soudila ODS sama sobě? A je normální, že ODS, strana zlodějů, mafiánů, vrahů, má tu drzost někoho soudit?
Nuže již tehdy byla ODS neuvěřitelně zkažená a v žádném případě nebyla demokratická. A dnes? Máme tu ODS vládu pětikoalice, vláda, která dělá CENZURU INTERNETU, samozřejmě opět kradě, LŽE LŽE LŽE, a tentokrát nás dokonce ZATAHUJE DO VÁLKY.
Musíme válčit, povinně, protože to chtějí mafiáni z ODS!!!!

Babiše musím pokárat za očkovací propagandu. Žeby byla ODS alternativou? Nikoliv, rozněž dělá očkovací propagandu! Rovněž i ona zamlčuje následky vakcinace.

ODS si nemá co dělat předvolební plakáty! A už vůbec posílat do vězení někoho, kdo je ničí!
To ODS by měla jít do vězení! Všichni modří ptáci měli být ve vězení a to už dlouhá léta ! A současné nejhorší vládě v historii nemuselo nikdy dojít !!!!

ODS je opět ve vládě a opět se chová mafiánsky. A ještě se zdáí, že s jídlem roste chuť i odvaha. Neohrožená pětikoalice má pocit, že si může dovolit naprosto všechno. Celou pětikoalici do vězení!!!! A pořádně vyfackovat ty idioty, kteří  neustále hážou hlasy těmto mafiánům !!!