Poslanci a senátoři, zastavte Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #66 Re: Re: Re:

2018-12-26 14:48

#65: - Re: Re:  

Problém s vámi voliči Miloše Zemana je v tom, že pořád vykřikujete nějaká hesla, ale nejste schopni je ničím zdůvodnit. 

Dokonce vyjadřujete těmi hesly i emoce, jakým štěstím vás naplňuje, že je KGBák Miloš Zeman na Hradě, ale ani to nejste schopni ničím zdůvodnit. 

Skoro to už vypadá na jakousi koletivní demenci ne nepodobnou té, které postihla voliče komoušů v roce 1946 či voliče nácků v Německu před II. světovou válkou. Je to smutné, ale je to tak, je to ti přece naprosto jasné, neboť ani ty nejsi schopen říci, proč by projevy kohokoliv jiného mimo komoušů a  KGBáka Miloše Zemana měly býti velezrádnými, dokonce velezrady se dopustil KGBák Klaus až na konci jeho volebního, byť celé jeho jednání bylo jistě jednou velkou velezradou. 

Kolektivní demence byla v roce 1946 i před II. světovou válkou v Německu i v przidentských volbách zde provázena porušováním volebního zákona. 

Miloš Zeman lhal o sobě, o své rodině, o financování kampaně, o svým úmyslech, o tom, že je demokrat o politických oponentech.  Lhal stejně jako Gottwald i Hitler jak dnes velmi dobře víme. Tedy nebezpečí je opravdu obrovské, v tom máme dnes, kdy Zeman opět potvrdil velezrádné jednání, naprostou jistotu.