Horáček prezidentem

Návštěvník

/ #198 V této chvíli je to nejlepší kandidát

2016-11-14 12:39

Milí lidé a občané země české. Pozoruji tohoto kandidáta a připadá mi, že je to velice sympatický muž. Poohlédl jsem se po jeho minulosti. Nemám žádný zájem ale ani důvod ho hájit víc než sám nabízí a v tuto chvíli je to jediný kandidát.

Je to pro pamětníky socialistického Československa hodně silný kafe :-) "boháč".

Ale pohlédl jsem kromě jeho úspěchu ve financích, také na to jak s ním, s tím bohatstvím  naložil…,jak naložil z možnosti slávy a moci, která mu byla jistě nabídnuta v době reforem.

To co vidím je, že to byl člověk moudrý. Byl opodál a byl úspěšný. Být Čechem, asi bych přemýšlel o tom, že se schoval, vytratil, aby si mohl nahrabat. :-)

Nevím podle čeho soudit člověka..snad, se ale přikloním učinit toto "soud", dle vzorů moudrých a podívám se na jeho činy. 

1. Neparticipuje na jeho aktivním podílu při formování demokracie v Československu „což by mohl bravurně „využít“. Když to do budoucna udělá, tak na to bude mít 100% právo.

2. Jeho peníze, pod jeho taktovkou, již dlouho před jeho kandidaturou a nezávislé na ní pomáhají mnoha lidem.

3. Při jeho nynějším sebe-prezentování se, nelže.

4. Reprezentuje český národ jako umělec, apolitický filosof a muž mnoha činů.

5. Je milý a je na pohled, fyziognomiky zajímavý

6. Je věřící což může být negativum, ale v jeho případě „i umělce“ je to spíše obdivuhodné vzhledem k možnosti pozvednutí Českých tradic, kde nebude figurovat pouze Becherovka.

7. Má předpoklady reprezentovat Váš stát jako klidný, vyrovnaný státník, zastupující národ a ne názorové a ekonomické zájmy, poněvadž role prezidenta ve vašem státním uspořádání, není nastavena k těmto krokům. Především prezident ….

Čl. 63

(1) Prezident republiky dále
a) zastupuje stát navenek,…..

8. Jednoduše a lidsky má co nabídnout jako rodičovský vzor.

9. Jeho případná volba mu zajistí zápis do kroniky dějin Vašeho státu. V ní pak nebude figurovat jako převratný zástupce žádné stranické garnitury. Toto Vaše republika dnes potřebuje. Vytvořit ve své historii prostor pro někoho, kdo tuto republiku uklidní.

10. Je to člověk a i když bohatý, byl celý svůj život a snad i bude blízko svých lidí….

Snad se dočkáme kandidatury i od jiné osobnosti české republiky, která osloví srdce a um lidí žijících ve Vaší zemi a v srdci Evropy a nebude muset, tento jiný kandidát, BÝT ZAVÍSLÝ NA PODPOŘE NIKOHO VÍCE, než svého vlastního jména a své osobní historii