Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků


Nepřihlášený uživatel

/ #248 Kdo se zastává Palestinců, zastává se nacistů!

2016-10-23 16:45

19.května 1941. Velký muftí Jeruzalémský a Palestinský vůdce Saďd ibn Muhammad Amin al Husseini vyhlašuje džihád proti Britům a židům po boku Adolfa Hitlera. Strom palestinského násilí, který vydává své hořké plody v podobě nejen protiizraelského terorismu má svoje kořeny nenávisti v hluboké historii.

Již v roce 1916 byl palestinský führer Amin al Husseini za vyzývání k protižidovskému násilí odsouzen k deseti letům vězení jemuž se vyhnul útěkem do Sýrie.

V roce 1921 mu byla Brity udělena amnestie. Jakoby první předznamenání mnohonásobných aktů slabosti západní civilizace vysílaných do islámského světa, momentálně vrcholících snahou zrušit Vánoce protože uráží muslimy ve Velké Británii.

Tak nám již roku 1929 Palestinský džihádník Amin al Husseini vyhlašuje pogrom na židy a v roce 1936 další. V době kdy ještě Adolf Hitler teprve snil o svém stroji na smrt v Osvětimi, Treblince nebo Sobiboru, už palestinci židy masově zabíjeli a terorizovali.

V roce 1937 vyhlašuje neochvějnou podporu Adolfu Hitlerovi a nacismu a setkává se na syrském území s budoucími válečnými zločinci SS Hauptschanfuehrerem Adolfem Eichmannem a SS Oberscherfuehrerem Herbertem Hakenem.

Přátelství nacismu a islámu je natrvalo uzavřeno. Nacisté budou vraždit na území, které dobudou a palestinci zase tam kam dosáhne ruka džihádu. S cílem vyhladit židovskou populaci.

Islám požehnal muslimským SS divizím. 13. Waffen SS divizi Hanzar, 23. Waffen SS divizi Kama, a 21. Waffen SS divizi Skanderbeg. Cesta do muslimského ráje je dlážděna lebkami a hnáty obětí této nenávistné ideologie stojící nad vším a zastřešující všechna náboženství a tudíž vyvolené vládnout světu.

Později u Norimberského soudu, Eichmannův zástupce Dieter Wisliceny dosvědčil, že Palestinský vůdce Amin al Husseini byl jedním z iniciátorů vyhlazování evropských židů a spolupracovníkem a poradcem Eichmanna a Himmlera v otázce provedení tzv. „konečného řešení židovské otázky“, pod čímž se skrývá zabíjení po milionech.

Husseini, který byl jedním z nejbližších přátel Eichmanna ho neustále podněcoval k co největší rychlosti ve vyhlazovacím procesu. Podle tohoto svědectví Dieter Wisliceny dále potvrdil, že Amin al Husseini spolu s Eichmannem navštívili Osvětim včetně plynových komor aby se velký muftí Jeruzalémský naučil provozu vyhlazovacího koncentračního táboru a mohl tak vytvořit Osvětimskou repliku v Hebronu. Proto je namístě nazývat věci pravými jmény. A islám tedy islamofašismem.