Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků

ShabbaTot

/ #243 Re:

2016-10-22 18:00

#242: -  

 těžké časy čekají státy,které žijí z ropy,jednou totiž dojde.

Ale Israel,kde má více jak 70 % dospělé populace vysokoškolské vzdělání nikoli.

Tak vzdělaný národ se nestratí nikdy a nikde a vždy si poradí.Žid se vždy učil a protože v tomto má nadprůměrné schopnosti,má zázemí, které jeho národ nenechá nikdy padnout-to je kultura,která má úroveň !

A nejen intelektuální ale i pracovní,tam se spojuje pracovitost se vzděláním a to je kombinace,která bude mít vždy navrch v lokalitě kmenových vůdců,diskriminace žen a dětí a náboženského tmářství .

Israel byl vždy TOP po všech stránkách ,je to kultura inteligentních,neproblémových a vzdělaných  lidí,která je společnosti kde žije přínosem a obohacení lidstva více jak 200 NC za 50 let je toho důkazem.

No...tak si je Evropa a nacisté svého času ,jak se zde psalo z Evropy vyhnala a jejich místo nyní zaplňuje primitiv,barbar a terorista a útoky v poslední době v Evropě jsou toho důkazem.Naposled včera na letišti v UK ,kdy se použil plyn v hale.

Hm....to bude asi samý inženýr,doktor a vědec a hlavně chemik,.tedy inženýrů má ta  kultura ,která zhlcuje Evropu namísto vyhnaných Židů požehnaně,ale takových,kteří uměj vyrábět bomby...tam to je samý inženýr..

...takže celkové zhrnuto o Židy a Israel já strach nemám,ti si poradí,ti se ubrání a ti se nestratí!