Uprchlíky v České Republice nechceme


Nepřihlášený uživatel

/ #31 Re:

2016-02-05 00:40

#26: -   Muslimové nepřišli proto, aby pracovali, ale proto, aby vládli. Silou islámu a právem šaríja. Demokracii nesnášejí a zneužívají proti ní. Muslimové a Afričani nejsou tolerantní. Od dětství se učí korán. Dětem vštěpují nenávist ke všemu neislámskému. 

V západní Evropě dnes jsou zóny,  kde nemáte zaručeno, že se z nich vrátíte živí, s právem šaria a šaria policií. Imámové podporují džihád proti Západu. Je tam násilí proti původnímu obyvatelstvu. Na základních školách  větší děti přistěhovalců šikanují děti původních obyvatel.

Muslimové znásilňují ženy a malé děti nebo je unášejí. Když si pro ni k muslimům dojde rodič, policie ho dá do vězení. Když vznikne konflikt mezi muslimy  a obyvatelstvem, policie chrání muslimy. Lidé, kteří mluví pravdu, osou označováni jako náckové,  xenofobové, extrémisti a islámofobové.

 Pro vládu je důležitější multikulti. Zákony jsou pomalu nahrazovyny zakony šarii.  Evropská komise zakazuje prodej  zbraní, ale zločinci a muslimové se ke zbranim vždycky dostanou.