Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Drak

/ #193 Imigranty nechceme !!!

2015-07-04 10:26

Chaos a rozvrat Evropy jako konkurenční boj zadlužené a vadnoucí velmoci o trhy, vliv a moc, za pomoci evropských a bruselských kolaborantů a zrádců, v lepším případě blbců.

O migranty ze zemí, které rozvrátili USA a NATO (Irak, Lybie, Syrie ...), někdy za formální pomoci EU (Ukraina) by se měli postarat pachatelé těchto zločinů,  t.j. především USA, někdy pod vlajkou NATO. Vše však bez mandátu UNO/OSN !!!

Na americkém středozápadě je přeci tolik místa. Evropa má již dost svých zkušeností s imigranty (Francie, BRD, GB,  Švédsko ....) a neumí je řešit. Např. Italie neustále neohroženě, nikým nažádána "zachraňuje" (někdy i u břeh Libie), místo aby účinně hlídala a chránila hranice své i Evropy proti nelegálním vetřelcům a pak naříká, že to nezvládá a chce pomoct!

Nám stačí naše neřešená cikánská menšina. To opravdu již nemůže český daňový poplatník, který vytváří nějaké hodnoty, utáhnout. Navíc nám stále přibývají další státní zaměstanci, státní správa bobtná a často jediný jejich přínos je, že z jejich platů, na které se bere z daní produktivních daňových plátců, sami platí aspoň také nějaké daně. Absurdní?