Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury


Nepřihlášený uživatel

/ #364 Okamura o uprchlících v Itálii:

2015-06-27 14:18

V Itálii mají novou zločinnou činnost imigrantů - zabírají obydlené domy. Nejprve to byla jen velká města jako Milano, Řím a Neapol. Nyní to pokračuje až do nejmenších městeček. Azylanti se vloupávají do domů, převážně vícebytových, a obsazují je. Jde přitom jak o komunální budovy, které byly postaveny pro nemajetné Italy, tak o soukromý majetek. V televizi jsou opakovaně zveřejňovány rozhovory reportérů s očitými svědky, kteří stojí zoufale na ulici před svým domem, v němž se současně v několika bytech zabarikádovala spousta černých Afričanů nebo Rumunů nebo cikánů. Ti nájemníci byli v práci nebo nakupovat, vyzvednout děti ze školy atd. V jejich nepřítomnosti, která je těmito azylanty předem přesně vyšpehována, se pak tito azylanti vlámou do bytů a zabarikádují se v nich. Místní policie už to nezvládá. Azylanti se navíc brání takto: vyhrožují, že se zabijí skokem z okna.

To si vláda nepřeje a bojí se toho. Mnoha takto vydíraným občanům zbývá pouze nastěhovat se k příbuzným nebo k přátelům a svého majetku se vzdát.

Tento vývoj je velmi dramatický, a proto právě také v Milánu mnoho azylantů strkají se zaplacenou jízdenkou do vlaků jedoucích do Německa. Hrozí nám poměry, které dnes ještě neumíme ani vytušit. Tito lidé přišli bez osobních dokladů, bez závazků a nemají co ztratit. Vezmou si, co chtějí, a nikdo už je nezastaví.

Říkám jasné NE imigrantům do EU a říkám také jasné NE návrhu na volební právo Afričanů, Arabů či Číňanů žijících v ČR. Tento neuvěřitelný návrh předložila minulý týden vláda do Sněmovny ve jménu EU. Návrh nově zakotvuje právo cizinců z třetích zemí žijících na území ČR, aby měli u nás volební právo. Pro cizince, kteří nemají české občanství!!!

Podobný návrh již vloni za tuto vládu navrhl ministr Dienstbier. Je vidět, že tato vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL hledá hlasy opravdu všude a je jí úplně jedno budoucnost naší republiky. Naštěstí se to zatím nepodařilo prosadit. Tyto návrhy jsou otřesné zvláště v této době, kdy se do Evropy hrne statisíce ilegálních imigrantů, zatímco se u nás sbírají plastová víčka na nemocné děti a senioři mají tak špatné sociální zabezpečení, že z důchodu nedokáží vyžít. A my si sem ještě budeme zvát ilegální imigranty?

Čeští europoslanci dokonce minulý měsíc hlasovali v Evropském parlamentu PRO zavedení povinných kvót pro ilegální imigranty do ČR. PRO kvóty hlasovali všichni europoslanci ČSSD, KDU-ČSL a všichni europoslanci TOP09. Ani komunisti neměli odvahu hlasovat proti kvótám, takže se pouze při hlasování zdrželi. Neuvěřitelné jednání.

Nenechte se proto ošálit šarádou premiéra Sobotky, který teď najednou za vládu tvrdí, že je proti kvótám, teď když vidí odpor veřejnosti, přestože jeho poslanci pro kvóty ještě v dubnu přímo hlasovali a zradili tak občany ČR. Nic se již nezmění na faktu, že díky hlasům výše uvedených poslanců již nevratně EU kvóty přijme. Dříve nebo později. To je katastrofa. Jak může někdo legalizovat ilegální jednání ilegálních imigrantů? A jen připomínám, že česká vláda ČSSD, ANO, KDU-ČSL letos v zimě již odsouhlasila přijetí prvních 70 muslimských imigrantů do ČR. Takže toto je již pokračování jejich zcela nepřijatelného chování. Nezapomeňte na to u příštích voleb. Prosím Vás o veřejnou podporu. My v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Vás nezradíme.

Jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, jinak se o těchto návrzích lidé nedozví, protože média o tomto jednání vládní garnitury dostatečně neinformují.

Zločinná činnost imigrantů v Itálii