Petice za očištění jména Vladimíra Růžičky


Nepřihlášený uživatel

/ #114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Legrace, podle tebe před dvěma roky vymysleli podvod ?

2015-04-22 17:43

#113: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Legrace, podle tebe před dvěma roky vymysleli podvod ?

 A ještě bych panu Palaščákovi dal trest za vydiráni pana Růžičky. :P Mně ale ta kauza vůbec nezajímá. :D Nevím, co to mám za karmu zastávat se spravedlnosti. Asi to je díky Bohu. A Bůh je pěkně v pohodě někde v duchovním světě a já se tady užírám nad nespravedlností.

 

Růžička čeká, že bude policií vyzván k podání vysvětlení. Moc mě celá aféra mrzí, řekl

 

 Růžička ve Znojmě také otevřeně přiznal, jak moc ho mrzí, co aféra způsobila. „Moc mě celá aféra mrzí, ať už šlo o moji nedůslednost v celém tom případě a to, že se právě před mistrovstvím světa všechno takhle rozjelo," řekl.

V době, kdy v Česku vrcholí napjaté očekávání a do startu MS chybí pouhý týden, se tak řeší problémy, které poškozují nejen Růžičkovo jméno, ale celý obraz českého hokeje. „Je mi z toho smutno. Celá ta věc na mě hodila špatné světlo, dotklo se to i mojí rodiny. Doufám, že se to co nejdříve všechno vyšetří a ukáže se, že jsem se ničeho nezákonného nedopustil," prohlásil kouč.

To bylo od vás ale taky hloupé rozjet tuto kauzu před mistrovstvím (nahrávka byla nahrána 6. 11. 2014). Tady je vidět jasný úmysl poškodit dobré jméno našeho hokeje ve světě. Jestlipak si pana Jedličku amíci nekoupili ? Někdo zase říká, že za tím stojí Putin.

Ne, že by to bylo nezajímavé, ale už mně ta kriminalita leze na nervy. Kdyby jste raději studovali se svědky Jehovovými žili by jsme si všichni jako v ráji.

Takže o náladu mají čeští fanoušci před mistrovstvím už postaráno... fakt druhé Nagano. A jak jsem měl možnost vidět jsou i hloupější petice než je tahle. Tahle by mohla aspoň druhým lidem otevřít oči. A když budete chtít můžete si napsat svoji vlastní jestli bude rozumnější. :). 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...