Zrušení "partizánů" ve hře Pán Hradu

Redis

/ #3 Re: nět, nět, nět

2015-04-22 17:02

#2: Cao Cao - nět, nět, nět 

Pokud dobře rozmístíš a rozvrhneš stavby, může teď partizán v klidu produkovat až 35 zbrojnošů denně. Tedy to znamená, že může každý den poslat 4x plný portál zbrojnošů (za předpokladu, že mu těch předchozích 9 včas zabijí, což se většinou tak rychle nestihne. Tedy partizán má teoreticky neomezenou možnsot stále produkvoat zbrojnoše, takže pokud proti sobě půjdou 2 klany  ajeden jich bude mít 80 a druhý 400, tak na 99% vyhraje ten druhý, pokud v prvním nebude tahač lempl.

Partizán nemusí znepříjemnit život jen TOP klanu, ale celému serveru. Díky tomu, že může mít klidně až 400 zbrojnošů (podle počtu členů), může bez problému zahltit oltář a znemožnit tak tvorbu unikátních jednotek, kvůli kterým to třeba spoustu neutrálů hraje.

To omezení je možná už přehnané, snažil jsem se tím chránit TOP klan, ale možná je to zbytečné jak píšeš.

Omezení ve smyslu tohle se mi nelíbí. Ano nelíbí a proto jsem vytvořil tuto petici za účelem zjistit, zda jsem sám tohoto názoru nebo ho sdílí více hráčů PH. Pokud ano, pak nevidím důvod, proč by se to nemělo změnit.