Petice za očištění jména Vladimíra Růžičky

Martin Žákovský
Autor této petice

/ #56

2015-04-17 12:23

Jenže to nebylo podle mně uplácení !!!
Já ten model vidím takto:
Někomu Vladimír Růžička (VR) překáží a tak se Miroslav Palaščák (MP) se svým advokátem Jiřím Jehličkou domluví, že ho odstraní ze hry.
MP přichází za VR a domluví se s ním, že když bude jeho syn ve Slávii, že mu pošle sponzorský dar. VR kývne a bere to jako sponzorský dar nic netuší. Kluk trénuje, ale nedostává se do základní sestavy. Je tady ta druhá 250 tisícovka. VR požaduje, aby to sepsali jako sponzorský dar, ale to MP odmítá a požaduje peníze nazpět, že to byla půjčka (měl to takhle už předem v plánu a taky to, že bude VR vydírat). Při této příležitosti natáčí video a chce tam zachytit "úplatkařství". Neuvědomuje si však, že tím poškozuje hlavně sám sebe. VR peníze vrací a pokládá věc za vyřízenou. Pan MP ho však začíná vydírat, že zveřejní video, které se stane slavnějším než Nagano. Příznám se, že jsem si ho ani nepustil jen jsem četl, co se tam o tom psalo. A že vlastně Vláďa Růžička svému slovu dodržel, že se o jeho kluka postará. Jen jsem si všiml, že bylo natočené 6. listopadu. Tak proč až teď ???  Je to jasné... MP už od začátku to měl naplanované. A ten jeho advokát též asi moc čistý není. Má firmu Centrální registr dlužníků v USA. Státní instituce se od něj distancují, žádné významnější finanční instituce s ním nespolupracují, jím za poplatek vydaná potvrzení o bezdlužnosti nejsou uznávána a projekt je kritizován pro nekalé obchodní praktiky, zejména klamání spotřebitelů.

Na vině jsou Miroslav Palaščák a Jiří Jedlička za podvod na Vladimíra Růžičku.